insight

Anpassningsbart byggande ger fördelar

  • 1 min läsning

Adapteo

”Det fördelaktiga med mer modulära lösningar är att det går att lägga till ytterligare rum ifall verksamheten behöver växa, men det går också att flytta lokalerna om behovet förändras, vilket ger en värdefull flexibilitet.”

Jessica Skrak Granqvist, rektor Farstaborg förskola i Gustavsberg

Vill du veta mer ?

Jessica Skrak Granqvist har stor erfarenhet av att både etablera och leda förskolor. Med en lång erfarenhet i Ljungby och Växjö tog Jessica över etableringen av en ny förskola i den explosivt växande kommunen Värmdö, Farstaborg Förskola.

Farstaborg Förskola huserar 100 barn, på fem avdelningar och två våningar, i det anpassningsbara huset som ligger idylliskt mellan sagolik natur och skog, en stor fotbollsplan och ett stall med hästhagar. Här finns utrymme både inne som ute för lek och lärande och en pedagogisk miljö står i fokus. Förskolan är utrustad med ett riktigt tillagningskök och en egen kock lagar mat till alla från grunden.

Vill du veta mer om våra anpassningsbara lösningar?

Vill du prata med en säljare eller få veta mer hur vi kan tillsammans bygga anpassningsbart? Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.