Om Adapteo

Modulbyggnader anpassade för framtiden

Vi tror att framtiden är anpassningsbar och cirkulär. Vår cirkulära affärsmodell och ambitiösa hållbarhetsplan är helt integrerade med vårt utbud av anpassningsbara modulbyggnader. Vi kan omvandla, återanvända, skala upp, skala ner och till och med flytta våra byggnader på några veckor.

billede_Edit_Web
DSC9670 1920x1080

Hur vi skapar anpassade och hållbara samhällen

Vår portfölj inkluderar premium, modulära byggnader som är skräddarsydda för de växande behoven hos skolor, daghem, kontor, bostäder och mer.

Vi samarbetar nära med kunder för att vägleda dem mot optimala modulära lösningar, förutse förändrade behov, vi säkerställer att våra modulbyggnader är redo för framtiden, förberedda för förändringar, återanvändning eller skalbarhet.

Vårt uppdrag är att skapa anpassningsbara och hållbara samhällen, och erbjuder lösningar som går hand i hand med människor och vår planets resurser.

Kort om Adapteo

9

Marknader  - Sverige, Finland,  Norge, Danmark, Tyskland, Belgien, Litauen, Estland, och Holland.

500+

Anställda

1.5M

En modulportfölj på 1.5 miljoner kvadratmeter.

1000+

Tusentals kunder, inklusive kommunala beslutsfattare, utbildningsinstitutioner, företag och vårdgivare.

Nr1

En ledande partner i norra Europa inom vår bransch.

60+

Över 60 års erfarenhet och expertis inom modulära byggnader.

 

Vad vi tror på

Våra tre pelare

På Adapteo är det lika viktigt hur vi beter oss som vad vi levererar. Denna princip styr vår interaktion med anställda, kunder och partners och utgör grunden för vår kultur.

Premium

Proaktiva

Med fokus på kund- och slutanvändarna, använder vi vår omfattande expertis för att förutse behov och överträffa förväntningarna

Proactive

Samarbetsvilliga

För att främja tillväxt och effektivitet delar vi kunskap och kompetens internt och med våra kunder, för att skapa lösningar som gynnar människor och vår planet

Hub

Engagerade

Genom förtroende och transparens tar vi ägarskap och säkerställer ansvarsskyldighet, och främjar en kultur av pålitlighet både inom vår organisation och i våra partnerskap

Vanliga frågor om Adapteo

Frågor & svar

Läs våra vanligaste frågor & svar, och se om du kan hitta ett svar på just din fråga. Tveka inte att kontakta oss om du fortfarande har obesvarade frågor.

Vad är modulära bygglösningar?

Många förknippar modulbyggnader med  baracker eller byggbodar. En modulära byggnadslösning är mycket mer än bara det, och har faktiskt samma standader som en parmanent byggnad. Modulära bygglösningar innebär att byggnader konstrueras med prefabricerade moduler som tillverkas i en fabrik och sedan transporteras och monteras på byggplatsen. Detta tillvägagångssätt är snabbt, kostnadseffektivt och miljövänligt.

Hur lång tid tar det att installera en modulär byggnad?

Byggtiden varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet, men generellt kan modulära byggnader installeras betydligt snabbare än traditionella byggmetoder, ofta inom några veckor.

Vad kostar en modulär byggnad från Adapteo?

Kostnaden varierar beroende på byggnadens storlek, design och specifika krav. Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserat på dina behov.

Vi erbjuder flexibla finansieringslösningar som hyra, leasing och köp. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att hitta den bästa lösningen för deras budget och behov.

Hur går beställningsprocessen till?

Processen börjar med en konsultation för att förstå dina behov. Därefter designar vi byggnaden, tillverkar modulerna i vår fabrik och transporterar dem till byggplatsen för installation.

Ett urval av våra kunder

boras-stad
are_kommun_logo_guld kopiera
fortlogo-vaensterstaelld-rgb
okg-logo-eng-cmyk
image (15)
bk-svart

Kontakta oss

Vill du lära dig mer om modulärabyggnader?

Tveka inte att höra av dig! Vi vill gärna höra mer om just dina behov och hur vi kan bygga anpassningsbart tillsammans.