Kontakta säljare direkt

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna för mer information eller vägledning om dina byggnadsbehov.
HR-AdapteoVsters-2340279-Edit_LowresolutionWEB

Kontaktpersoner

Våra experter

Här hittar du våra kontor och kontaktuppgifter till våra säljare på Adapteo. Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.

Solarpaneele mit blauem Himmel-1

Ett hållbart alternativ

Att hyra anpassningsbara byggnader är hållbart och resurseffektivt:

  • Ni hyr endast den yta ni behöver och riskerar inte att bli stående med tomma lokaler som slukar onödig energi om behovet minskar.
  • Lokalerna blir resurseffektiva: genom att byggnadsenheterna återställs till nyskick efter varje uthyrning kan de enkelt hyras ut till nästa kund som slipper bygga nytt.
Som kund till oss kan ni välja genomtänkta installationer som hjälper till att minska miljöavtrycket. Närvarostyrd belysning och vattenburen värme är två sådana alternativ.

Snabbfakta

Adapteo i siffror

500+

anställda

9

marknader

1,5mn

m² att hyra

100%

FSC certifierat trä

Adapteo var väldigt tillmötesgående genom hela vårt samarbete, inte minst när vi kom med våra extra önskemål. De sade till och med: ’Det här kan vi lära oss av om det kommer kunder med liknande behov längre fram’. Det är en sådan inställning man sätter stort värde på som kund.

Jesper Baaring Projektledare på Öresundskraft.

Samarbete, kompetens och win-win. Vi flyttade in sex månader efter bygglovsansökan och hade då goda marginaler. Framgångsreceptet utgjordes av det goda samarbetet med exempelvis Bygglov Solna, vår markentreprenör samt med Adapteo och deras entreprenörer

Camilla Hjortling utvecklingsledare på Fortifikationsverket

Det har verkligen blivit bra. I mina ögon är det här äldreboendet lika fint och fyller sin funktion minst lika bra som vilket nytt, permanent boende som helst. Personalen är väldigt nöjd. Det är en betydligt bättre arbetsmiljö än tidigare. Inte minst vad gäller ventilation och utrymme.

Susanne Andreasson enhetschef på äldreboendet Båstadsvägen i Laholm

Vi har tagit vår padelhall till nästa nivå. Förutom att ha fantastiska banor med en takhöjd på tolv meter, driver vi även en bistro med fullständiga rättigheter. I stort sett är vi fullbokade varje kväll.

Jonas Gadhasson Hallchef på Padel Royale

Kundcase

Läs om hur det har funkat för andra