Modulbyggnader för vård och hälsa från Adapteo

Vårdlokaler som rymmer sjukvård i världsklass

Adapteos anpassningsbara modulbyggnader fungerar för vilken vårdinriktning som helst: för läkare, tandläkare, laboratorium eller som barnavårdsklinik för att nämna några exempel. Även om lösningen används tillfälligt är lokalernas inredning lika funktionell och välutrustad som vilken annan byggnad som helst inom vården.
Vardcentral_WEB
20230223_E3A3060-HDR_INSPIROIVA_CREATIVE_AATU_HEIKKONEN-0044_LowresolutionWEB-1

Ett flexibelt och snabbt sätt att få mer utrymme för kommunala tjänster

När det finns behov av att snabbt ordna högkvalitativt utrymme kan anpassningsbara byggnader vara en praktisk lösning. Det tar flera år att bygga en fast byggnad, medan en byggnad av moduler tar mindre än ett år att bygga.

Vårdcentraler i Adapteos byggnader anpassas lätt till förändrade behov, även under hyresperioden. Kommuner kan exempelvis lägga till yta och erbjuda fler tjänster i anslutning till sin vårdcentral.

se-healthcare2-1-1024x621-1

Vi vet hur man bygger en bra vårdcentral

Vårt mål är att alltid skapa funktionella, moderna och säkra utrymmen för vården. Vi har lång erfarenhet av design och kan se till att alla aspekter av en välfungerande vårdcentral tas med i beräkningen.

Planeringen av hur byggnaden ska utformas är en viktig aspekt. Till exempel ser vi till att barnkliniken alltid ligger i en separat vinge med egen ingång, så att barn inte behöver passera genom andra lokaler.

Tillval och anpassningar för er vårdverksamhet

Offices

Kontorsrum

Laboratories

Laboratorium

Locker rooms

Omklädningsrum

Room for play  pausrum Alt

Pausrum

Adateo_Draw_WEB

Skapa dina idéer med Adapteo Draw

Adapteo Draw är ett enkelt onlineverktyg där du kan designa det utrymme du behöver. Dra och släpp enheterna för att skapa en hel byggnad och inred sedan med de möbler du vill ha.

Vill du veta mer om våra anpassningsbara modulbyggnader?

Vill du prata med en säljare och veta mer om hur vi kan tillsammans bygga anpassningsbart?

Låt oss hitta rätt lösning för dina specifika önskemål tillsammans!