Anpassningsbara modulbyggnader från Adapteo

Varför välja anpassningsbart?

Anpassningsbara modulbyggnader från Adapteo löser dina byggnadsbehov, oavsett om du behöver byggnader för en kort period eller under många år. Vi gör det enkelt att hitta rätt lösning för dig och hjälper dig under varje steg i byggprocessen.
_DSC0002_LowresolutionWEB-1
_DSC0189_LowresolutionWEB

Inbyggd anpassningsförmåga och flexibilitet

Med anpassningsbara modulbyggnader är du förberedd för en oförutsägbar framtid. Till skillnad från mer statiska lösningar som ofta erbjuds av den traditionella bygg- och fastighetsbranschen är våra byggnader anpassningsbara och flexibla för att dina behov eller din situation förändras. När du inte längre har behov av byggnaden renoveras och återanvänds den i annan verksamhet och på annan plats. Cirkularitet är kärnan i Adapteos affärsmodell och vi har hållbarhetsaspekten integrerad  i olika delar i vår verksamhet.
School_C90_Dollhouse_open_LowresolutionWEB

Fördelar med modulbyggnader

  • Anpassningsbara byggnader kan ändras i form och storlek utifrån specifika behov
  • Vid akuta behov kan en byggnad etableras på några dagar
  • Du kan hyra, leasa eller äga din byggnad beroende på vad som passar din ekonomiska situation
  • Huvudmaterialet i byggnaderna är trä och den industriella produktionen minimerar avfall
  • Byggnaden kan flyttas, återanvändas och användas till flera syften i en cirkulär livscykel
DSC9670 1920x1080

Effektivitet genom hela processen

När våra modulbyggnader levereras till dig är de redo att användas. Den industriella produktionen påverkas inte av exempelvis väderförhållanden och vår planering säkerställer korta och effektiva ledtider, högsta kvalitet och att arbetet håller sig inom projektbudgeten. Etableringstiden på plats är mycket kort, vilket minimerar driftsstörningar för er verksamhet.

Hur vi jobbar med hållbarhet

Cirkulärt sätt att arbeta

Alla våra byggnader kan flyttas om det behövs. När du hyr ett anpassningsbart modulhus av oss deltar du i ett cirkulärt koncept, eftersom byggnaden får ett nytt liv någon annanstans när du inte längre behöver den. För oss är det viktigt att tänka cirkulärt genom hela processen.

Lär dig mig hur vi jobbar med hållbarhet

20210610_Adapteo-Darmstadt-f-31_WEB
Planning

Planering

Vi analyserar dina behov och utformar den optimala lösningen för dig.
_F2B7517_LowresolutionWEB_Crop
Warehouse

Leverans

Vi transporterar byggnaderna och monterar på plats.
_F2B2635_LowresolutionWEB
Offering

Användning

Du njuter av ditt dagliga liv i de nya funktionella byggnaderna. Om du hyr din anpassningsbara byggnad ingår underhåll under hyresperioden.
ada27(kopia)_LowresolutionWEB_BW
Sustainable

Återvänd

Vi flyttar de anpassningsbara byggnaderna om det behövs. När hyrestiden är slut kommer byggnadsenheterna att renoveras och återanvändas. Cirkularitet när det är som bäst!
HR-AdapteoVsters-2340279-Edit_LowresolutionWEB

Flexibel finansiering

Det mest lämpliga finansieringsupplägget varierar från kund till kund. Vi erbjuder därför ekonomisk frihet genom flera olika finansieringsalternativ, så att vi kan hitta den bästa lösningen för dig och din situation. Du kan välja att hyra, äga eller leasa din anpassningsbara byggnad från oss. Är du osäker på vad som är den bästa lösningen? Tveka inte på att kontakta oss, vi berättar gärna mer om vilka möjligheter som finns.

Vill du veta mer om våra flexibla modullösningar?

Vänligen kontakta oss för mer information eller vägledning om dina byggnadsbehov. Vi hjälper dig hitta den perfekta lösningen för dina specifika byggbehov.