Våra tillval

Skräddarsy din modulbyggnad

Vi ställer höga krav när vi väljer material och våra byggnader håller samma höga standard och prestanda som en permanent byggnad. Vi samarbetar bara med noga utvalda leverantörer som levererar produkter av god kvalitet, oavsett om det gäller vårt standardutbud eller våra tillval.
20220729-Adapteo-Modular_Office_C90_Semi-open_Dollhouse_1stFloor_WEB_Crop

Vad som ska ingå i din byggnad från Adapteo är upp till er och er verksamhets unika behov och önskemål. Lite längre ned har vi samlat några av de vanligaste tillvalen. Saknar du något? Hör av dig till någon av våra säljare och diskutera olika alternativ, eller fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan. Vi kan ordna det mesta!

Kika gärna igenom vår tillvalsbroschyr för att få en uppfattning om vad Adapteo kan hjälpa till med. 

Populärt hos kunder

Våra mest valda tillval

solpaneler från Adapteo

Solpaneler

Under din hyresperiod erbjuder Adapteo möjligheten att själv producera elektricitet, hanterar hela processen från anmälan till installation av certifierad elektriker och koordinerar med elnätsföretaget.
 
Kontors & utbildningsutrustning från Adapteo

Utrustningar

Detta paket innehåller allt du behöver för att direkt starta ditt kontor eller studieområde, inklusive whiteboard, projektorduk och kablar för en sömlös upplevelse.

Möbler

Möbler

Möblering av arbetsutrymmen på ett genomtänkt och ergonomiskt sätt kan enkelt och kostnadseffektivt förbättra företagsproduktiviteten och medarbetarnas prestationer.

 

kök och storkök från Adapteo

Kök & storkök

Adapteo erbjuder professionella kök från välrenommerade tillverkare, designade för högsta kvalitet och säkerhet i samarbete med köksexperter och kunder.

HR-AdapteoVsters-2340418-Edit_LowresolutionWEB copy

Inredning

Möblering och inredningsdesign gör enorm skillnad för effektiviteten, trivseln och välmåendet - oavsett verksamhet. På en smart möblerad arbetsplats där man lagt fokus på ergonomi och genomtänkta lösningar får medarbetare rätt förutsättningar att prestera.                            
solcell

Solpaneler

Genom att installera solpaneler kan du under hela hyrestiden producera egen el och har dessutom möjlighet att sälja överskottet. Adapteo sköter allt som rör för- och slutanmälan, dialog med nätägare, montage samt installation med behörig elektriker.
Insurance_icon_1080x1080

Damage waiver

Genom att lägga till en skadeförsäkring till ditt hyreskontrakt undviker du risken att behöva betala böter för oförutsedda skador och onormalt slitage i slutet av din hyresperiod. 
_DSC0344_LowresolutionWEB

Brand och säkerhetsprodukter

En förutsättning för ett brand- och säkerhetsklassat utrymme är att det finns rätt utrustning på plats. Med detta tillval får ni utrustning för varning, släckning, utrymning, ventilation och dokumentation.
HR-AdapteoVsters-2340404-Edit_LowresolutionWEB

Kontors- och utbildningsutrustning

Uppgradera arbetsplatsen med utrustning för att kickstarta inflytten. Tillvalet inkluderar bland annat whiteboard, projektor och kabeldragning.
ADAPTEO_MG_2040_LowresolutionWEB

Kök och storkök

Adapteo erbjuder professionella storkök till alla typer av verksamheter. Köken är tillverkade av välkända varumärken och leverantörer för att säkerställa hög kvalitet och trygghet, och utvecklas i samarbete med erfarna kökspartners och våra kunder.
Groundwork_WEB

Markarbete

Beroende på hur markförhållandena är där byggnaden ska stå, så kan förberedelserna se olika ut. Genom att överlåta markarbetet till oss inkluderar det bland annat utvärdering av markförhållanden, utgrävning, stabilisering av grund och förberedelser för el, vatten och avlopp.
Outdoor_Furniture

Utomhusmiljö

Att lägga extra krut på miljön runt om byggnadslöningen, kan löna sig på flera sätt. En välkomnande och funktionell landskapsplanering skapar en förlängning av er verksamhet - och ytor där människor kan umgås, koppla av eller upptäcka. Vi har många olika alternativ som kan passa din utomhusmiljö, oavsett yta, budget, verksamhet och behov. 
Facility_management_WEB

Facility Management

Oavsett om ni behöver regelbunden städning, extra stöd under hektiska dagar eller hjälp med påfyllning av förbrukningsvaror, så kan ni frigöra tid genom att lägga till våra Facility Management-tjänster och säkerställa en ren och trivsam miljö.
Catering_WEB

Catering

Enbart lunch till medarbetarna, eller dagens alla måltider - det är upp till er. Vi levererar hälsosam, god och hållbar mat som anpassas efter era behov och önskemål.