Flexibla modulbyggnader   

Skala upp och snabba på förändring

Anpassningsförmåga och snabb omställning är kärnan i det vi gör. Vi erbjuder högkvalitativa, moderna och flexibla modulbyggnader för att lösa dina ytbehov under kortare eller längre tid, i mindre eller nära på gigantisk skala. Vår byggteknik gör det enkelt att anpassa och uppgradera byggnaderna om dina behov förändras över tid.

Oavsett om du vill bygga nytt, utöka, renovera, eller flytta så kan anpassningsbara byggnader vara lösningen för er.

Office_C90_Ornskoldsvik-30_LowresolutionWEB
adapteo-daycare-gustavsberg-2020-SS9_5500_LowresolutionWEB_Crop

Från planering till verklighet för ett bättre samhälle

Socialinfrastruktur utformad för samhällets välbefinnande

Vi hjälper stolt den offentliga sektorn, som omfattar kommuner, regioner, myndigheter, offentliga institutioner och andra aktörer. En betydande del av vår hyres- och försäljningsmarknad är dedikerad till social infrastruktur, inklusive skolor, vård & omsorg och äldreomsorg. På Adapteo prioriterar vi slutanvändarnas behov och investerar stora ansträngningar för att skapa moderna utrymmen som främjar utveckling, lärande och lek.

Adapteos lösningar är ett smart val till stadsdelar. Designade för att smälta in i den omgivande miljön, våra byggnader garanterar estetik, säkerhet och minimala störningar. Med Adapteo kan du vara säker på att ditt samhälles behov respekteras och tillgodoses.

20231025-ADAPTEO29583

I behov av utökning, tillfälliga lokaler eller renovering?

Låt oss prata om dina behov och utmaningar. Ta kontakt med vårt erfarna team och låt oss diskutera hur vi kan samarbeta för att skapa skräddarsydd lösning för din verksamhet!