Modulbyggnader för boende från Adapteo

Anpassade för att leva och bo i

Samhället utvecklas snabbare än någonsin och människor flyttar ofta mellan städer och kommuner. I en sådan verklighet kan temporära boenden i modulhus vara en välkommen och praktisk lösning. Adapteos genomtänkta enheter sätts enkelt samman till trivsamma och yteffektiva lägenheter.
BJ3A4950_WEB_Crop
Shared living rooms

Moderna och trivsamma boendelösningar

Assembly

Praktiska och genomtänkta

Profit

En kostnadseffektiv lösning

1-AdapteoJnkping-2640306-Edit_LowresolutionWEB

Det trivsamma entrepenörsboendet

När man bor och arbetar långt hemifrån tycker vi att man har rätt att ställa krav på de lokaler där man spenderar sin tid, även utanför arbetstid. Vi erbjuder trivsamma entreprenörsboenden i anslutning till projektkontoret, där dina medarbetare bor bra och sover gott.

Capture0002-5_Stellan-Stephenson__LowresolutionWEB

Bostadsbehov kan uppstå snabbt

Ungdomar som vill flytta hemifrån, äldre som inte kan bo kvar av olika anledningar och nyanlända som behöver en plats att landa. Med den brist på bostäder som råder, och i den takt det permanenta byggandet sker, finns det en risk att många får stå utan bostad onödigt länge.

PMG_1780-Edit-2_LowresolutionWEB

Trygga lösningar när det är ont om tid eller plats

Vi förstår hur brådskande era behov kan vara, och att markytan ofta är en viktig faktor. Det är därför vi erbjuder flexibla lösningar skräddarsydda efter dina behov, oavsett om det är en enkel-, två- eller trevåningsuppsättning. Faller valet på en flervåningslösning möter vi tillgänglighetskraven med ett trapphus som kopplar samman våningsplanens loftgångar till en enhetlig lösning. Tack vare vår effektiva process kan vi dessutom din lösning redo på ett par veckor.
BJ3A4889Crop

Praktiskt och genomtänkt

Arkitekten har fokuserat på en ljus planlösning med moderna färgval. Samtliga boendelösningar har WC, dusch och möjlighet till tvättmaskin. De har kök med gott om skåp, kyl och frys, spis med ugn och spisfläkt med mekanisk FTX-ventilation och värmeåtervinning som minskar energiförbrukningen. En 1:a består av ett allrum med plats för säng, matplats, skrivbord och en fåtölj. Basenheten kan utökas med en eller flera moduler efter behov och blir då till en 2:a, 3:a eller 4:a. Alla lösningar är tillgänglighetsanpassade för invändig rullstol.
accommodationfloorplanC15_LowresolutionWEB

Ett flexibelt sätt att få nytt utrymme

Adapteo erbjuder en kostnadseffektiv lösning där service och underhåll ingår. Ni hyr lokalerna för precis den tid ni behöver. Om era behov förändras kan byggnaderna anpassas. För det mesta är det möjligt att utöka både på bredden och höjden på en anpassningsbar byggnad.