Support

Service och felanmälan

Kontakt

Här hittar ni underlag för service- och felanmälan. Längst ner på sidan har vi samlat felsökningsguide, ansvarsfördelning och dokument för funktion, underhåll och skötsel av era lokaler.

Om felet inte är akut ber vi er i första hand att läsa igenom felsökningsguiden nedan.

Om felet kvarstår efter genomläsning så är ni välkomna att kontakta oss via formuläret.

Är problemet akut och ni behöver hjälp omgående så är ni välkomna att ringa på: 020-32 35 32. Vi finns tillgängliga måndag till fredag kl. 08.00–12:00.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss så fort vi kan

 

Mer info

Här har vi samlat felsökningsguide, ansvarsfördelning och dokument för funktion, underhåll och skötsel av era lokaler. Vänligen se bifogade PDF:er.

Felsökningsguide

Vissa fel kan man snabbt och enkelt åtgärda själv.

Ansvarsfördelning

Här kan ni läsa om vilka åtaganden Adapteo har och vilka delar som ni själva ansvarar för.

Funktion, underhåll och skötsel

Här kan ni läsa information om projektets system och funktioner. Det finns även användarråd hur ni bäst reglerar funktionerna i byggnaderna efter era behov.

Våra modulserier

Här hittar du lite mer teknisk information om våra produkter.

Modern modulbyggnad från Adapteo

C90

C90 är till för er som söker det bästa - modern teknik, funktionella lösningar och noga genomarbetad design gör att de håller marknadens högsta klass. När vi utvecklade C90 hade vi i åtanke att modulbyggnader inte bara ska vara lika bra som platsbyggda hus - de ska vara bättre.
Adapteo C40 kontor

C40/C40 Grön

C40 erbjuder högkvalitativ byggstandard som är perfekt anpassad för det nordiska klimatet. Med generös takhöjd på 2,7 meter skapas ljusa och luftiga rum. Dess flexibilitet möjliggör anpassningar, inklusive praktiska storkökslösningar för matservering.
Adapteo C100 förskola

C100

C100 erbjuder bekvämlighet och funktionalitet. Med golvvärme för komfort, ljudisolerande paneler för lugn, och ett närliggande WC för enkel tillgång under utelekarna. Groventrén håller andra rum rena medan rymliga kapprum erbjuder gott om förvaringsutrymme för ytterkläder och torkskåp.

Adapteo Kloss modulbyggnad förskola

Kloss

Kloss finns i två varianter, en för förskola och en för framförallt låg- och mellanstadiet. Byggnaden är utvecklat i samarbete med skolpersonal, föräldrar och elever. Resultatet är funktionella, trivsamma och av hög standard. Arbetsmiljön är ljus, luftig och rymlig. Paviljongerna kan byggas i ett eller två plan. De kan byggas fristående eller i vinkel och lätt anslutas till befintliga byggnader.

Adapteo Kubik modulbyggnad kontor

Kubik

Kubik är designad för kontor men finns också för förskolor med samma höga standard och anpassade lösningar för barnens behov. Den kan byggas i flera våningar med stora öppna ytor och enkel anslutning till befintliga byggnader, perfekt även på trånga tomter.

Temporent-NUS-5584-HR

Rymd

Rymd ger med sitt stora byggnadsdjup på hela 14 meter maximal flexibilitet och frihet att skapa öppna planlösningar eller vältilltagna klassrum. Stora fönster och glasytor samt 2,7 meter i takhöjd bidrar till den öppna och ljusa atmosfären.