Modulserie

C90

Passar för många olika användningsområden och kan byggas i en, två eller tre våningar.

Modulbyggnad av högsta kvalitet

För att motsvara de allra högsta kraven på modulbyggnader har vi utvecklat C90. Den är till för er som söker det bästa – modern teknik, funktionella lösningar och noga genomarbetad design gör att de håller marknadens högsta klass. När vi utvecklade C90 hade vi i åtanke att modulbyggnader inte bara ska vara lika bra som platsbyggda hus – de ska vara bättre.

Adapteo modulbyggnad C90

Internationell standard

C90-systemet håller hög internationell standard. Lokalerna har en stilren exteriör med granitgrå fasadskiva i stenmaterial och generösa fönsterpartier. De passar därför lika bra i stadsmiljöer med klassisk arkitektur som i gröna parkmiljöer.
Adapteo modulbyggnad flera våningar

1, 2 eller 3 plan

Att bygga på höjden är yteffektivt, något som vi tog fasta på när vi utvecklade C90. Lokalerna kan byggas i tre våningsplan vilket innebär att de uppnår maximal storlek, även vid begränsad markyta. Det möjliggör etablering intill era befintliga byggnader så att ni behåller närhet till verksamhetens andra delar.
Adapteo C90 kontor

Innovation och energieffektiv teknik

C90 erbjuder avancerad teknik och innovation med starkt fokus på energieffektivitet. Med högkvalitativ isolering och värmeväxlare hålls energiförbrukningen inom dagens standard. Integrerade energisparande funktioner, inklusive närvarostyrd belysning, bidrar till effektiv drift. Uppvärmning kan ske med direktverkande el eller vattenburen värme för flexibilitet. För miljömedvetna företag erbjuds hållbara energialternativ som fjärrvärme, pellets och värmepumpar.

Adapteo C90 trivsamma modulbyggnader

Trivsamt

Med C90 erbjuds en funktionell och högklassig arbetsmiljö som möter dagens krav. Effektiv belysning och naturligt ljus skapar en inbjudande atmosfär. Projektdimensionerad ventilation och solskyddsglas ger ett behagligt inomhusklimat. Valet av kyld tilluft och solavskärmning ger optimal komfort och produktivitet året runt.

Teknisk information för C90

Produktfakta innehåller information om bärande system och byggnadsdelar samt tekniska egenskaper såsom uppvärmning, belysning, ventilation och el. 

Area

28-42 m2

Längd

9 600, 10 700 mm

Bredd

2 960, 3 035, 3950 mm

Höjd

3 470 mm

Invändig takhöjd

2 700 mm

Vikt

6-11 ton
Adapteo C90 anpassas efter era

Vilka segment passar för C90?

C90 passar optimalt för bland annat skola och kontor men även till våra andra segment. Både skolor och kontor ställer höga krav i dag på en god arbetsmiljö för både elever, personal och medarbetare. C90 är en modulbyggnad som möter dessa krav och som kan anpassas för både utveckling, lärande, gemenskap och arbetsro.

Se våra andra modulserier

Adapteo C40 kontor

C40/C40 Grön

C40 erbjuder högkvalitativ byggstandard som är perfekt anpassad för det nordiska klimatet. Med generös takhöjd på 2,7 meter skapas ljusa och luftiga rum. Dess flexibilitet möjliggör anpassningar, inklusive praktiska storkökslösningar för matservering.
Adapteo C100 förskola

C100

C100 erbjuder bekvämlighet och funktionalitet. Med golvvärme för komfort, ljudisolerande paneler för lugn, och ett närliggande WC för enkel tillgång under utelekarna. Groventrén håller andra rum rena medan rymliga kapprum erbjuder gott om förvaringsutrymme för ytterkläder och torkskåp.

Adapteo C15 entreprenörsboende

C15

C15 är utformad för att användas för olika typer av boende. Byggnaden har till exempel gemensamma utrymmen med vardagsrum och tvättstuga samt enskilda lägenhetsrum för varje person utrustade med privat dusch och WC.
Adapteo Kloss modulbyggnad förskola

Kloss

Kloss finns i två varianter, en för förskola och en för framförallt låg- och mellanstadiet. Byggnaden är utvecklat i samarbete med skolpersonal, föräldrar och elever. Resultatet är funktionella, trivsamma och av hög standard. Arbetsmiljön är ljus, luftig och rymlig. Paviljongerna kan byggas i ett eller två plan. De kan byggas fristående eller i vinkel och lätt anslutas till befintliga byggnader.

Adapteo Kubik modulbyggnad kontor

Kubik

Kubik är designad för kontor men finns också för förskolor med samma höga standard och anpassade lösningar för barnens behov. Den kan byggas i flera våningar med stora öppna ytor och enkel anslutning till befintliga byggnader, perfekt även på trånga tomter.

Temporent-NUS-5584-HR

Rymd

Rymd ger med sitt stora byggnadsdjup på hela 14 meter maximal flexibilitet och frihet att skapa öppna planlösningar eller vältilltagna klassrum. Stora fönster och glasytor samt 2,7 meter i takhöjd bidrar till den öppna och ljusa atmosfären.

 

 

 

Adapteo professionellt storkök

Kök och matsal

Storköken från Adapteo skapar ett modernt, välutrustat och ergonomiskt genomtänkt mottagnings- eller tillagningskök som passar förskolor och skolor.
Adapteo modulbyggnader för dusch och omklädnad

Dusch och omklädnad

I samband med större industri- och projektarbeten ska många människor arbeta på samma plats. Då behövs extra utrymmen för omklädning och dusch. Tack vare sin konstruktion kan de oftast uppföras i projektets direkta närhet och sparar därmed tid.