Nyhet

Nya Svedala vårdcentral öppnar i flexibla lokaler från Adapteo

  • 1 min läsning
vårdcentral av modulbyggnader från Adapteo

Adapteo

I augusti öppnar Svedalas nya vårdcentral dörrarna för att ta emot patienter. Under tiden som en permanent byggnad förbereds kommer verksamheten bedrivas i flexibla lokaler från Adapteo.

Svedala kommun välkomnar en ny vårdcentral i flexibla lokaler

Svedala kommun välkomnar en ny vårdcentral som kommer att öppna för allmänheten den 1 augusti 2024. När kommunen växer ökar behoven av social infrastruktur, som lokaler för vård, omsorg och skola. Ägarna av den nya vårdcentralen får nycklarna till sina lokaler på Lindholmsvägen den 1 juli. Verksamheten kan då börja förbereda lokalerna för att ta emot personal och patienter.

– Det är med stor glädje vi kan öppna vår vårdcentral för allmänheten redan i augusti. Den snabba leveransen av lokaler gör det möjligt för oss att erbjuda modern och tillgänglig vård till boende i Svedala. Jag tror att vi kommer bli ett välkommet tillskott i en växande kommun, säger Morten Agger, specialist i allmänmedicin och en av grundarna av Svedala Vårdcentral.

Lokalerna består av 420 kvadratmeter och är skräddarsydda för verksamhetens specifika behov. Vid utformningen av vårdcentralen har Adapteo arbetat med särskilda anpassningar för utrymmen som väntrum, behandlingsrum och personalrum.

– Vi är stolta över att våra lösningar har valts för detta viktiga projekt. Det är fantastiskt att se våra lokaler bidra till att skapa en modern och inbjudande vårdcentral. Vårt mål är att alltid erbjuda hållbara och flexibla byggnader som kan anpassas efter kundens behov, säger Carl-Magnus Strandberg, projektutvecklare på Adapteo.

 

Svedala Vårdcentral 
Adress: Lindholmsvägen 12-0 233 33 Svedala
Öppningsdatum: 1 augusti 2024

För mer information, kontakta

Katarina Sköldborg, Head of Marketing Sweden katarina.skoldborg@adapteo.com
072-202 44 65

Om Adapteo

Adapteo är den ledande partnern inom anpassningsbara lokaler i norra Europa. Vi utvecklar, bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för förskolor, skolor, vård, kontor och boende. Med Adapteos modulära och cirkulära byggnadslösningar kan kunderna transformera, återanvända, skala upp och skala ner byggnaderna allt eftersom behoven förändras. Det är så vi bygger anpassningsbara och hållbara samhällen. Adapteos byggnadsbestånd omfattar 1,5 miljoner kvadratmeter. Verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Belgien, Nederländerna och Litauen. En majoritet av Adapteos intäkter kommer från hyreskontrakt från offentlig sektor. 

Adapteo Sverige har ca 90 medarbetare fördelat på fem säljkontor och flertalet lager och verkstäder. Adapteo Sverige är en del av Adapteo Group.

Kontakt
info.se@adapteo.com