Kundreferens

När den populära racketsporten padel mötte premium uppstod ett succékoncept

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >När den populära racketsporten padel mötte premium uppstod ett succékoncept</span>

När den populära racketsporten padel mötte premium uppstod ett succékoncept

När den populära racketsporten padel mötte premium uppstod ett succékoncept. Det blev uppenbart då Padel Royale under hösten 2021 slog upp dörrarna till padelanläggningen i Bromma för första gången.

”Vi har tagit vår padelhall till nästa nivå. Förutom att ha fantastiska banor med en takhöjd på tolv meter, driver vi även en bistro med fullständiga rättigheter. I stort sett är vi fullbokade varje kväll.”

– Jonas Gadhasson, Hallchef på Padel Royale.

När den populära racketsporten padel mötte premium uppstod ett succékoncept. Det blev uppenbart då Padel Royale under hösten 2021 slog upp dörrarna till padelanläggningen i Bromma för första gången.

”Vi har tagit vår padelhall till nästa nivå. Förutom att ha fantastiska banor med en takhöjd på tolv meter sådriver vi även en bistro med fullständiga rättigheter. I stort sett är vi fullbokade varje kväll.”, säger Jonas Gadhasson, Hallchef på Padel Royale.

Hur bygger man en padelhall – fast helt tvärt om? På Padel Royale i Bromma hittas svaret. Här träder besökaren in i en tid av La Belle Epoque, Art Déco och dekadens. Men den exteriöra utformningen har anpassats för att smälta in i området och skvallrar därför inte om byggnadens inredning. Det ger besökaren en känsla av att färdas tillbaka i tiden, till 30-talets Paris.

Inredningen är dock inte det enda utmärkande draget hos Padel Royale. Här finns också en bistro med fransk bistromeny och fullständiga rättigheter som en del av ”tvärt-om” konceptet. Bistron bidrar till att uppfylla visionen om Radel Royale som mötesplats. Även Brommas geografiska position ser Jonas Gadhasson, Hallchef på Padel Royale, som bidragande, eftersom det är enkelt att ta sig till och från padelanläggningen – både kollektivt och med bil.

”Hittills har vi bara fått positiv feedback från besökarna. Vi håller after work i bistron varje fredag och minst ett större event i veckan”, säger Jonas.

Den franska bistron befinner sig, tillsammans med anläggningens omklädningsrum, lounge och platsbyggda bastu, i flexibla byggnader från Adapteo. Ett första övervägande när anläggningen uppfördes var att bygga allt från grunden. En flexibel lösning visade sig dock vara den bästa lösningen vad gällde funktion, snabbhet och ekonomi. Anläggningen har sedan dockats ihop med verksamhetens padelbanor och shop.

”Framöver är tanken att utöka antal event och att, som alltid, jobba med detaljerna för att upprätthålla Padel Royales premiumstandard.”, avslutar Jonas.

Vill du veta mer om våra anpassningsbara byggnader?

Vill du prata med en säljare eller få veta mer hur vi tillsammans kan bygga flexibelt? Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för era specifika önskemål.

info.se@adapteo.com