Jobb och karriär på Adapteo

Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle

Vi tillhandahåller lösningar som tillgodoser behoven hos människor i varje skede av livet, från förskolebarn eller personer mitt i karriären, till seniorer i behov av extra omtanke och omsorg. Vårt fokus på socialt värdeskapande och hållbarhetsprestanda säkerställer att vi bidrar till ett välfungerande samhälle och banar väg för en effektivare, smartare och härligare utveckling.
EKL_3239_LowresolutionJPEGimage16-9
Adapteo20231006-dreiFrauen-0054_LowresolutionWEB

Framåt tillsammans

Vi är älskar vårt arbete och förenas i en gemensam drivkraft att hitta lösningar på de utmaningar vi ställs inför. Genom att dela idéer, erfarenheter och expertis med varandra präglas vår företagskultur av samarbetsvilja och lösningsfokus. Tillsammans blir vi bättre.
20230822-ADAPTEO-DAG-2-24609_LowresolutionWEB

Adapteo är ett stabilt företag med starkt fokus på tillväxt

Vi tänker ta position på en växande marknad och har förmågan att skapa fantastiska resultat. Entreprenörsandan genomsyrar hela verksamheten och vårt innovativa, utmanande och nyfikna sätt att hitta nya vägar, skapar också mesta värdet för våra kunder och de samhällen vi är verksamma i.
20240417-Adapteo-012_Edit

Vi gillar flexibilitet

Flexibilitet betyder mycket för oss. Det är inte bara kärnan i vår affärsidé. Vi arbetar flexibelt, och är framåtriktade och öppna för att lära oss nya saker. Vi anpassar oss ständigt till våra kunders behov och världen runt omkring oss.

Våra värderingar

Proactive

01. Proaktiva

Vi blickar ständigt framåt och är öppna för att lära oss nya saker. Vi är proaktiva, lösningsorienterade och vill bidra till utvecklingen av vårt företag. Att försöka överträffa våra kunders förväntningar är ett mål som driver oss.
Inclusive-workplace-employees

02. Samarbetsvilliga

Vi har ett gemensamt förhållningssätt till vad som är Adapteos uppdrag och arbetar som ett team. Vi har en öppen attityd, stöttar varandra och delar gärna vår kunskap mellan oss.
Dedicated_Positive-1

03. Engagerade

Vi har en positiv grundinställning och är trygga i våra respektive roller. Vi är transparenta och ärliga. Tillsammans tar vi ansvar för att nå våra mål och skapa framgång.

Lediga tjänster