TILLVAL

Tillval på Adapteo

Våra byggnader har en bra grundstandard och vi ställer höga krav när vi väljer material. Vi samarbetar med utvalda leverantörer som håller god kvalité – både i vårt standardutbud och i våra tillval.

Vad som ska ingå i er byggnad från Adapteo är upp till er och er verksamhets unika behov och önskemål. På denna sida har vi samlat ett urval av de vanligaste tillvalen. Saknar ni något tillval? Hör av er till våra säljare för diskussion eller fyll i kontaktformulär längre ner på sidan. Vi kan ordna det mesta.

Kika gärna igenom vår broschyr för att se vilka tillval som passar er.

Möbler

Tillval av möbler är en enkel och ekonomisk lösning oavsett verksamhet. En bekväm och smart möblerad arbetsplats gör oss mer effektiva i vårt arbete. Med fokus på ergonomi och genomtänkta lösningar får medarbetare rätt förutsättningar att prestera bra.

Solpaneler

Med tillval av solpaneler gör ni en insats för miljön. Under hela hyrestiden producerar ni egen el och har dessutom möjlighet att sälja överskottet.

Adapteo sköter allt som rör för- och slutanmälan, dialog med nätägare, montage samt installation med behörig elektriker.

Damage waiver

Genom att lägga till en damage waiver till ditt hyreskontrakt undviker du risken att behöva betala en oförutsägbar summa för onormalt slitage i slutet av din hyra. Istället betalar du en fast kostnad varje månad och får därmed bättre kontroll över dina kostnader.

Brand och säkerhetsprodukter

En förutsättning för en brand och säkerhetsklassad byggnad är att se till att det finns rätt utrustning på plats. Med detta tillval säkerställer vi utrustning för detektion, släckning, utrymning, ventilation och dokumentation.

Kontors- och utbildningsutrustning

Detta tillval innehåller en grundläggande utrustning för att er lokal ska kunna börja användas till kontor eller utildning från dag ett och inkluderar bland annat whiteboard, projektorskärm och kabeldragning.

Kök och storkök

Adapteo erbjuder en uppsättning professionella storkök som kan adderas till olika verksamheter. Köken är tillverkade av välkända varumärken och leverantörer för att säkerställa bra kvalitet och trygghet. Våra professionella storkök  är  utvecklade i samarbete med erfarna kökspartners och våra kunder.

Markarbete

Det finns många olika typer av arbeten som behöver göras beroende på hur marken ser ut där byggnaden ska stå. När ni överlåter markarbetet till oss inkluderar det bland annat utvärdering av markförhållanden, utgrävning, stabilisering av grund och förberedelser för el, vatten och avlopp.

Utomhusmiljö

Utomhusmiljö är en viktig del för social samvaro, trivsel eller lek och kan ses som en förlängning av er verksamhet. Vi erbjuder olika tillval för utomhusmiljö och anpassar oss efter yta, budget, verksamhet och behov.

Facility Management

Regelbunden städning? Extra städning? Hjälp med påfyllning av förbrukningsvaror? Annat? Oavsett behov så kan ni frigöra tid genom att lägga till våra Facility Management-tjänster och samtidigt säkerställa en ren och trivsam miljö.

Catering

Oavsett catering i form av lunch till era medarbetare eller servering av några eller alla dagens måltider till boende så möjliggör det en bekvämlighet för de som får ta del av tillvalet. Vi levererar hälsosam, god och hållbar mat som anpassas efter behov.

Kontakta oss

Vill du veta mer kring hur vi tillsammans kan bygga er anpassningsbara byggnad och vilka tillval som kan tänkas lämpliga för er verksamhet?

Vi vill gärna samarbeta med er för att hitta rätt lösning på era specifika behov. Hitta ditt närmaste kontor med säljkontakt här, fyll i formuläret till höger eller kontakta oss på: info.se@adapteo.com eller 08- 590 994 40

Fyll i formläret

Skriv till oss, så kontaktar vi dig.