Anpassningsbara byggnader från Adapteo

Adapteo är ett flexibelt fastighetsbolag

Vi erbjuder kvalitativa och moderna byggnadslösningar till företag och offentliga verksamheter. Vi bygger och hyr ut anpassningsbara byggnader för användning under kortare eller längre tid. Med en cirkulär och modulär byggteknik kan vi förändra, återanvända, skala upp, skala ner och flytta våra byggnader på ett par veckor.  

Byggnader för skola, kontor, vård och boende

Adapteo är ett ledande flexibelt fastighetsbolag och erbjuder anpassningsbara byggnader som hjälper våra kunder att hantera osäkerhet. Vi brinner för att ta fram rätt funktioner för varje tillfälle och strävar efter att hitta den bästa lösningen till alla dina specifika behov. Vår cirkulära och modulära byggteknik ger dig en hållbar lösning varje gång. 

Vi har lång erfarenhet av byggnader 

Med en stor portfölj av flexibla byggnader och en lång erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen, kan vi lösa alla dina behov alltid på dina villkor. Som kund till oss fokuserar du på det övergripande och lämnar alla byggnadsrelaterade frågor till oss. 

Vi bidrar till en hållbar framtid  

Hållbarhet är med oss hela tiden, och vi gör allt vi kan för att bevara vår miljö. Genom att bygga energieffektiva, anpassningsbara och flexibla byggnader och aktivt sträva efter att minska vårt miljöavtryck på alla sätt vi kan, vill vi göra skillnad för kommande generationer. 

Vi tar reda på vad  du behöver 

Vi börjar alltid med att lyssna. Vi vägleder dig genom olika val, för att säkerställa att du får exakt vad du behöver, när och var du behöver det. Vår branschledande expertis och lokala närvaro gör att du alltid kan lita på oss för en kvalitativ leverans och som en pålitlig partner på vägen. 

538

Anställda

8

Marknader (Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Belgien, Nederländerna och Litauen).

1,3 miljoner

M² att hyra

282 M€

Omsättning 2021

Kvalitet- och miljöcertifierade enligt ISO