Kontorsbyggnader från Adapteo

Bygg kontorslokaler med plats för framgång

 

Verksamheter förändras, nya produkter utvecklas och arbetsgrupper skapas. Sådant ställer krav på lokaler som följer med i dynamiken. Ni kanske redan har lokaler, men de är på fel plats, även då är anpassningsbara byggnader en mycket bra lösning tack vare sin flyttbarhet. Med en anpassningsbar lösning behåller medarbetarna närhet till varandra. Byggnaden ställs upp på egen mark och kan dockas till befintliga kontorsbyggnader. En annan fördel är hyresformen, kapital binds inte upp utan kan inriktas på understödja det som är ännu viktigare.

Det toppmoderna kontoret

Ett toppmodernt kontorslandskap är mer än bara fyra väggar. Det är en arbetsplats som bidrar till en bättre arbetsmiljö för dig och dina kollegor. Det här kontoret gör just det. Men en väl genomarbetad planlösning som tar hänsyn både till gemenskap som arbetsro ges de bästa förutsättningarna för ett väl utfört arbete.

Kontorets moderna design är både praktisk och fungerar friktionsfritt. Här kan du välja allt från öppna kontorslandskap till enskilda kontor – och varför inte lägga till en loungeyta eller ett konferensrum när du ändå är i farten?

Vi vet hur man bygger projektkontor i toppklass!

Goda arbetsmiljöer främjar arbetsglädjen – som i sin tur ger förutsättningar för ett väl utfört jobb.

Med Adapteos anpassningsbara projektkontor ges dina
medarbetare en bra arbetsmiljö genom modern teknologi.

Varför ska du välja Adapteo?

Flexibilitet

Flexibilitet är inbyggt i alla våra koncept och gör dig redo för förändring.

Skräddarsytt upplägg

Oavsett om det gäller några månader eller på obestämd tid - du väljer vad som passar bäst.

Premiumlösning

Vi tycker att du förtjänar det allra bästa. Därför levererar vi endast högsta kvalitet.

Så här fungerar det

Öppet och ljust kontorsutrymme

Ett kontor i en anpassningsbar och flexibel byggnad innebär ljusa och rymliga lokaler med högt i tak och plats för eget skapande eller arbete i grupper. Bra ventilation, med eller utan kyld tilluft, stort ljusinsläpp och funktionella installationer bidrar till en riktigt bra arbetsmiljö.

Med en flexibel kontorslösning från Adapteo finns möjlighet till cellkontor, öppna planlösningar i landskap, eller en kombination av båda.

Kundreferenser

Så här säger våra kunder

Tarkett ledande inom cirkularitet

Det globala golvföretaget Tarkett har gjort sig kända för att ligga i framkant när det kommer ...

Klaravik – Nyckeln till cirkularitet

En tredjedel av allt avfall i Sverige kommer från byggindustrin. Bristen på cirkularitet är en av branschens största ...

Vill du höra mer om våra anpassningsbara kontor?

Vill du prata med en säljare eller få veta mer hur vi kan tillsammans bygga anpassningsbart? Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.