NOVA

Byggmodul Adapteo NOVA

Flexibla kontorsmoduler med generösa mått

De generösa måtten i NOVA-modulerna ger våra kunder oanade möjligheter när det kommer till planlösning och inredning av kontorsmiljöerna.

Modulserien NOVA utmärker sig genom att vara uppbyggd av moduler som är 14 meter långa och 4 meter breda.

Ett kontor i NOVA-moduler kan innehålla enkelrumskontor, dubbelrumskontor, öppna ytor, lounger och konferensrum. Det kan ha två korridorer, komplett kök, trappor och hiss. På det sättet kan planlösningen skräddarsys efter specifika verksamheters behov, inklusive aktivitetsbaserade arbetssätt och inredningslösningar.

Rummen har väl tilltagna ytor med god ventilation, akustik och uppvärmning. Därutöver sörjer de stora fönsterpartierna för att rikliga mängder dagsljus släpps in, vilket bidrar till en god arbetsmiljö.

 

Modernt uttryck för alla

Med den nya modulserien NOVA har vi arbetat intensivt med att minska energiförbrukningen. Därutöver har de tekniska installationerna uppgraderats samtidigt som det arkitektoniska uttrycket fått ett lyft.

Estetiskt har vi valt ett minimalistiskt, stramt uttryck. Fasaderna är i en enkel svart färg och har ett modernt uttryck som passar i stort sett alla verksamheter, oavsett bransch.

Teknisk data

AREA:

  • 56 m²

LÄNGD:

  • 14000 mm

BREDD:

  • 4000 mm

HÖJD:

  • 3650 mm

INVÄNDIG TAKHÖJD:

  • >2700 mm i rum

VIKT:

  • 10 - 14 ton

Är dina byggnader anpassade för framtiden?

Kontakta gärna oss för råd om ditt byggbehov. Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.