KONTOR

Modulhus för kontor från Adapteo

Bygg kontorslokaler med plats för framgång

 

Verksamheter förändras, nya produkter utvecklas och arbetsgrupper skapas. Sådant ställer krav på lokaler som följer med i dynamiken. Ni kanske redan har lokaler men på fel plats? Även då är anpassningsbara byggnader en bra lösning tack vare sin flyttbarhet. Med anpassningsbara modulhus behåller medarbetarna närheten till varandra. Byggnaden ställs upp på egen mark och kan dockas till befintliga kontorsbyggnader. En annan fördel är hyresformen, kapital binds inte upp utan kan fokuseras på det som är viktigast för verksamheten.

Det toppmoderna kontoret

Ett toppmodernt kontorslandskap är mer än bara fyra väggar. Det är en arbetsplats som bidrar till en bättre arbetsmiljö för dig och dina kollegor. Med en väl genomarbetad planlösning som tar hänsyn både till gemenskap som arbetsro ges de bästa förutsättningarna för ett väl utfört arbete.

Kontorets moderna design är både praktisk och fungerar friktionsfritt. Här kan du välja allt från öppna kontorslandskap till enskilda kontor och addera de tillval som behövs för ett välfungerande kontor.

Vi vet hur man bygger projektkontor i toppklass!

Goda arbetsmiljöer främjar arbetsglädjen – som i sin tur ger förutsättningar för ett väl utfört jobb.

Med Adapteos anpassningsbara modulhus för projektkontor ges dina medarbetare en bra arbetsmiljö genom modern teknologi.

Varför ska du välja Adapteo?

Flexibilitet

Flexibilitet är inbyggt i alla våra koncept och gör dig redo för förändring.

Skräddarsytt upplägg

Oavsett om det gäller några månader eller på obestämd tid - du väljer vad som passar bäst.

Premiumlösning

Vi tycker att du förtjänar det allra bästa. Därför levererar vi endast högsta kvalitet.

Så här fungerar det

Öppet och ljust kontorsutrymme

Ett kontor i ett anpassningsbart och flexibelt modulhus innebär ljusa och rymliga lokaler med högt i tak och plats för eget skapande eller arbete i grupper. Bra ventilation, med eller utan kyld tilluft, stort ljusinsläpp och funktionella installationer bidrar till en bra arbetsmiljö.

Med en flexibel kontorslösning från Adapteo finns möjlighet till cellkontor, öppna planlösningar i landskap eller en kombination av båda.

Kundreferenser

Anpassningsbara och flexibla byggnadslösningar allt mer nödvändiga för att säkerställa att viktiga samhällsfunktioner ...

Tångvallaskolan i Vellinge kommun är en av de 70-talsskolor som drabbats av fuktskador och nu pågår ...

Vill du höra mer om våra anpassningsbara kontor?

Vill du prata med en säljare eller få veta mer hur vi kan tillsammans bygga anpassningsbart? Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.