Byggmodul Adapteo C20

Prisvärd och yteffektiv modulserie

C20 kan användas för att skapa bra lokaler för praktiskt taget alla typer av användningsområden – bara fantasin sätter gränserna! Systemet brukar vara särskilt användbart som säkra och hemtrevliga skolor och förskolor.

Rummen blir ljusa och inbjudande tack vare den generösa takhöjden om 2,7 meter. Systemet är yteffektivt och lämpligt att använda där markytan är begränsad. Med endast två moduler får kunden ett klassrum på cirka 60 kvm eftersom modulerna är hela 9.6 meter djupa. Inomhusytan maximeras då trapphusen är fristående och monteras mot en modulgavel. Allt detta bidrar förstås till att modulen är prisvärd – kunden får yteffektiva rum till en rimlig kostnad.

Med systemet finns bra möjligheter att skapa olika rumstyper efter era behov. Vi på Adapteo har stor erfarenhet av alla typer av verksamhetslokaler. Vi hjälper er gärna genom hela processen.

Teknisk data

Area: 27 m2

Längd: 9600 mm

Bredd: 3 000 mm

Höjd: 2960 mm

Invändig takhöjd: 2 700 mm

Vikt: 3-4,5 ton

Vill du veta mer om vår C20 byggnad?

Är du intresserad av att prata med en säljare om vilka möjligheter det finns med vår C20 byggnad? Vi vill gärna samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.