ÄLDREBOENDE

Modulhus för äldreboende från Adapteo

Bygg äldreboenden att trivas och känna trygghet i

Det är inte alltid så lätt att förutse framtida behov. Men med tillgång till en flexibel och anpassningsbar lösning på boendefrågan, kan du vara trygg i vetskapen att du kommer kunna lösa alla utmaningar som framtiden kan föra med sig. Vare sig du behöver komplettera ett befintligt äldreboende eller bygga nytt.

Häng med på visning i vårt äldreboende!

Hög tillgänglighet

Säkerhet för boende och personal

Full koll på kostnader

Våra äldre oroas över att isoleras i sitt eget hem

En undersökning vi har genomfört tillsammans med Novus visar att var femte svensk över 55 år är rädd för att förlora kontakten med nära och kära när de flyttar till ett äldreboende. Våra flexibla och anpassningsbara modulhus är en lösning på problemet.

Hög tillgänglighet

Lägenhetsbyggnaderna och vårdhemmen kan byggas upp till 3 våningar. För att göra byggnaderna tillgängliga finns det hissar och ramper som uppfyller alla tillgänglighetsstandarder.

Längs korridorerna kan extra räcken läggas till för extra stöd. För att undvika att glida och falla, är det inre golvbeläggningen slät och har en slitstark vinyl.

Säkerhet för boende och personal

I omsorgsboende som behandlar patienter med minnesstörningar är det viktigt att skapa en säker miljö för både boende och personal. Välplanerad tillträdeskontroll, elektroniska och automatiska låssystem och utrymningsdörrar säkerställer ett säkert och smidigt vardagsliv.

Förutom låssystem och åtkomstkontroll uppfyller Adapteos anpassningsbara byggnader alla brandbestämmelser och krav.

Läs mer om våra anpassningsbara modulhus för äldrevård och -boende

Vi bygger flexibla, tillgängliga byggnader med hög kvalitet och skräddarsyr upplägget efter dina behov. Alltid med trivsel och god arbetsmiljö i fokus.

Varför ska du välja äldreboende från Adapteo?

Flexibilitet

Flexibilitet är inbyggt i alla våra koncept och gör dig redo för förändring.

Skräddarsytt upplägg

Oavsett om det gäller några månader eller på obestämd tid – du väljer vad som passar bäst.

Högsta kvalitet

Vi tycker att du förtjänar det allra bästa. Därför levererar vi endast högsta kvalitet.

Traditionella lägenheter för självständigt boende

För äldre människor som är i god hälsa och kan leva självständigt hemma, erbjuder Adapteo bostadshus med mysiga lägenheter. De kan till exempel omfatta enskilda lägenheter eller rum med gemensam korridor, läkare och sjuksköterskor, bekväma matsalar och gemensamma utrymmen för hantverk, motion och musik.

När invånarna behöver mer omsorg, men fortfarande kan leva självständigt, kan byggnaderna anpassas till att omfatta utrymmen för vårdpersonal. Kontor, personalrum, omklädningsrum och kök kan också planeras in i byggnaden.

Tillval och anpassningar för er verksamhet inom äldreomsorgen

Kontor

Pausrum

Gemensamma ytor

Reception

Så här säger våra kunder

Anpassningsbara och flexibla byggnadslösningar allt mer nödvändiga för att säkerställa att viktiga samhällsfunktioner ...

Tångvallaskolan i Vellinge kommun är en av de 70-talsskolor som drabbats av fuktskador och nu pågår ...

Flexibel finansiering

Vare sig du har behov av att komplettera en befintlig skola, eller bygga en helt ny, har vi lösningen. Din situation är unik, därför anpassar vi såväl hyresperiod som finansieringsmodell därefter och ser till att du får den optimala lösningen för just din verksamhet.

Med våra flexibla lösningar har du alltid full koll på dina kostnader och kan vara säker på att vi tar hand om förbättringar och underhåll av byggnaden. Vi arbetar cirkulärt, vilket innebär att när du inte längre har behov av förskolan monteras den ned och förflyttas, för att sedan kunna göra nytta någon annanstans.

Skapa dina idéer med Adapteo Draw

Adapteo Draw är ett enkelt onlineverktyg för att designa det utrymme du behöver. Dra och släpp enheterna för att skapa en hel byggnad och inred den sedan med de möbler du vill ha.

Vill du veta mer om våra anpassningsbara äldreboenden?

Vill du prata med en säljare eller få veta mer hur vi kan tillsammans bygga anpassningsbart? Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.