Vi möjliggör äldrevård med hemmakänsla

Modulhus för äldreboende

Vi bygger äldreboenden på hemmaplan

Att bli äldre kan innebära att man behöver flytta till ett äldreboende långt bort från sitt hem. Kanske till och med till en annan stad eller stadsdel. Det oroar många äldre. Med flexibla modulhus för äldrevård kan vi minska oron och bevara de äldres hemmakänsla.

Skapar närhet

Kan flyttas till ny plats

Färdigställs på nolltid

Inomhusmiljöer i toppklass

Vi värnar om de äldres hemmakänsla

Det är en stor omställning att flytta till ett äldreboende. I synnerhet om flytten går till en helt ny stad eller stadsdel. Detta är en aktiv oro hos många äldre och det är något vi på Adapteo vill ändra på.

Flexibilitet skapar närhet

De äldres hemmaplan är viktig för oss. Genom att placera flexibla modulhus för  äldreboenden i närheten till de äldres ursprungliga hem, ökar vi hemmakänslan och minskar oron över en långväga flytt. På så sätt kan övergången till ett nytt boende bli både enklare och mer lustfylld.

Varför ska du välja Adapteo?

Flexibilitet

Flexibilitet är inbyggt i alla våra koncept och gör äldrevård redo för förändring.

Skräddarsytt upplägg

Oavsett om det gäller några månader eller på obestämd tid - välj vad som passar bäst.

Premiumlösning

Våra äldre förtjänar det allra bästa. Därför levererar vi endast högsta kvalitet.

Varför bygga flexibla modulhus för äldreboenden?

Förutom att ett anpassningsbart modulhus för äldrevård kan byggas i närhet till den äldres ursprungliga hem, kan det även förändras efter behov. Ett anpassningsbart boende kan enkelt växa och krympa i takt med antalet boende. Det går dessutom snabbt… Till skillnad från statiska lösningar kan ett flexibelt modulhus stå redo för inflyttning på bara några veckor.

Noggrannhet i minsta detalj

Ni har förmodligen höga krav på utrymmen så som entréer, kapprum, skötrum och olika aktivitetsrum, även om lokalerna är tillfälliga. Lämna över ansvaret och få tid att ägna er åt det ni kan bäst – ert projekt. 

Så här fungerar det

Vare sig du har behov av att bygga något nytt eller komplettera en befintlig byggnad har vi lösningen. Din situation är unik, därför anpassar vi så väl hyresperiod som finansieringsmodell och ser till att du får den optimala lösningen för just din verksamhet.

 

Ett gammalt äldreboende i Laholm bedömdes inte som ekonomiskt hållbart att renovera så Adapteo fick uppdraget att ta ...

Hållbarhet är en grundpelare i vår produkt- och vår cirkulära affärsmodell som bygger på att ...

Jag vill prata med en säljare

Vill du veta mer om hur vi tillsammans kan bygga ett flexibelt äldreboende med hemmakänsla?
Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.

Kontakta oss på: 08-590 994 49 eller  info.se@adapteo.com

Skicka ett meddelande