Det senaste från Adapteo

Kvalitativa och moderna byggnadslösningar till företag och offentliga verksamheter

Vi bygger och hyr ut anpassningsbara byggnader för användning under kortare eller längre tidMed en cirkulär och modulär byggteknik kan vi förändra, återanvända, skala upp, skala ner och flytta våra byggnader på ett par veckor.  

Vill du ge dina projektanställda en modern arbetsmiljö?

När man bor och arbetar långt hemifrån tycker vi att man har rätt att ställa krav på de lokaler där man spenderar sin tid, även utanför arbetstid. Vi erbjuder trivsamma projektkontor och entrepenörsboenden i direkt anslutning till arbetet.

Vill du flytta kontoret till Åre i vinter?

Inga problem, det löser vi.

Fördelen med våra kontor är att de enkelt kan flyttas, några meter eller hundratals mil. De kan också stå kvar där de redan står. Oavsett kan du lita på att du får en modern och högkvalitativ lösning helt anpassad efter dina behov.

Den flexibla staden

– En vision om en hållbar och framtidssäkrad modell för stadsplanering.

Vår vision om en hållbar och framtidssäkrad stadsplanering är en stad där en femtedel består av anpassningsbara byggnader. Om detta har vi skrivit en rapport tillsammans med BSK – det är möjligt att bygga hållbara städer.

Hemsamhet – en svensk folksjukdom

En undersökning vi har genomfört tillsammans med Novus visar att var femte svensk över 55 år är rädd för att förlora kontakten med nära och kära när de flyttar till ett äldreboende.  Detta kallar vi för ”hemsamhet” och det är ett problem som vi vill lösa med hjälp av våra flexibla byggnader.

Varför ska du välja Adapteo?

Flexibilitet

Flexibilitet är inbyggt i alla våra koncept och gör dig redo för förändring.  

Skräddarsytt avstånd

Oavsett om det gäller några månader eller på obestämd tid - du väljer vad som passar bäst. 

Premiumlösning

Vi tycker att du förtjänar det allra bästa. Därför levererar vi endast högsta kvalitet.  

Kundreferenser

Vilundaparken, som är Upplands Väsbys största idrottsanläggning, har anpassat sig till en utveckling där flera idrottslag ...

Vill du veta mer om våra anpassningsbara byggnader?

Vill du prata med en säljare eller få veta mer hur vi tillsammans kan bygga flexibelt? Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för era specifika önskemål.