C90

Byggmodul Adapteo C90

Modulsystem av högsta kvalitet

För att motsvara de allra högsta kraven på lokaler har vi utvecklat modulsystemet C90. Det är till för er som söker det bästa – modern teknik, funktionella lösningar och noga genomarbetad design gör att de håller marknadens högsta klass. När vi utvecklade C90 hade vi i åtanke att flyttbara lokaler inte bara ska vara lika bra som platsbyggda hus – de ska vara bättre.

Internationell standard
C90-systemet håller hög internationell standard. Lokalerna har en stilren exteriör med granitgrå fasadskiva i stenmaterial och generösa fönsterpartier. De passar därför lika bra i stadsmiljöer med klassisk arkitektur som i gröna parkmiljöer.

1, 2 eller 3 plan
Att bygga på höjden är yteffektivt, något som vi tog fasta på när vi utvecklade C90. Lokalerna kan byggas i tre våningsplan vilket innebär att de uppnår maximal storlek, även vid begränsad markyta. Det möjliggör etablering intill era befintliga byggnader så att ni behåller närhet till verksamhetens andra delar.

Dessutom är C90 utvecklat för en ännu effektivare hantering vid montage och demontage. På så sätt minskas både kostnader och leveranstid eftersom att vi snabbare kan färdigställa lokalerna för er som hyresgäst.

Innovation, teknik och energi
C90 ger er lokaler med det bästa inom teknik och innovation. Systemet är energieffektivt i ordets rätta bemärkelse. Högkvalitativ flerskiktsisolering och värmeväxlare gör att lokalerna inte förbrukar mer energi än vad nyproduktion gör idag. Som komplement finns energisparande funktioner som till exempel närvarostyrd belysning.

C90 kan värmas upp med direktverkande el eller med vattenburen värme. Vattenburen värme passar extra bra till verksamheter med miljöprofil eftersom den kan ge en mer hållbar energianvändning. Ett vattenburet värmesystem ger möjlighet till valbara energikällor såsom fjärrvärme, pellets, luft/vattenvärmepumpar etc.

Trivsamt
Med C90 kan ni vara säkra på att få funktionell och högklassig arbetsmiljö – den  svarar för de högt ställda arbetsmiljökrav som finns idag.

Tack vare effektiv belysning i kombination med stort naturligt ljusinsläpp får ni en inbjudande och ljus arbetsmiljö. Projektdimensionerad ventilation – med eller utan kyld tilluft – ger ett behagligt inomhusklimat. Alla fönster har solskyddsglas och genom att välja kyld tilluft (tillval) i kombination med funktionell solavskärmning uppnås bästa möjliga inomhusklimat och en produktiv arbetsplats under den varma årstiden.

Teknisk data

Area: 28-42 m2

Längd: 9 600, 10 700 mm

Bredd: 2 960, 3 035, 3950 mm

Höjd: 3 470 mm

Invändig takhöjd: 2 700 mm

Vikt: 6-11 ton

Virtuell visning

Så här kan ett klassrum från Adapteo se ut

Den moderna skolan är anpassad för både utveckling och lärande. Skolor idag ställer stora krav på en god arbetsmiljö för både elever och personal, vilket vi säkerhetsställer att kraven tillmötes.

Med den modulära byggtekniken gör det lätt att anpassa och förändra skolbyggnaden efter just behov dina.

SE_prod_C90

Vill du veta mer om vår C90 byggnad?

Är du intresserad av att prata med en säljare om vilka möjligheter det finns med vår C90 byggnad? Vi vill gärna samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.