BOENDE

Modulhus för boende från Adapteo

Anpassade för att leva och bo i

Hur ska vi bo i framtiden när samhället utvecklas snabbare än någonsin och människor och generationer flyttar över städer och kommuner…? Vi säger inte att vi har svaret men vi har ett förslag till lösning; anpassningsbara modulhus. Genomtänkta och ombonade enheter som sätts samman till trivsamma och yteffektiva lägenheter.

Moderna och trivsamma boendelösningar

Praktiskt och genomtänkt

En kostnadseffektiv lösning

Det trivsamma entrepenörsboendet

När man bor och arbetar långt hemifrån tycker vi att man har rätt att ställa krav på de lokaler där man spenderar sin tid, även utanför arbetstid. Vi erbjuder trivsamma entreprenörsboenden i anslutning till projektkontoret där dina medarbetare bor bra och sover gott.

Ett bostadsbehov kan uppstå snabbt

Det kan vara ungdomar som vill flytta hemifrån, äldre som inte kan bo kvar av olika anledningar och nyanlända som skall in i samhället. Med den brist på bostäder som råder, och i den takt det permanenta byggandet sker, kommer många stå utan bostad onödigt länge.

Trygga lösningar när det är ont om tid eller plats

Vi vet att det finns tidsbegränsade behov och att markytan är en viktig faktor. Vi har därför lösningar i en, två eller tre våningar. Faller valet på en flervåningslösning möter vi tillgänglighetskraven med ett trapphus som kopplar samman våningsplanens loftgångar till en enhetlig lösning.

Med gedigna materialval som grund har vi tagit fram ett funktionellt och modernt boendekoncept som följer samhällets regler och krav på tillgänglighet. Konstruktionen beräknad för tre plan i brandklass REI 60.

Praktiskt och genomtänkt

Arkitekten har fokuserat på en ljus planlösning med moderna färgval. Samtliga boendelösningar har hygienutrymme med WC, dusch och möjlighet till tvättmaskin. Kök med gott om skåp, kyl och frys, spis med ugn och spisfläkt med mekanisk FTX-ventilation och värmeåtervinning som minskar energiförbrukandet. En 1:a har allrum med plats för säng, matplats, skrivbord och en fåtölj. Basenheten utökas sedan med en eller flera moduler efter behov och blir då till en 2:a, 3:a eller 4:a. Alla lösningar är tillgänglighetsanpassade för invändig rullstol.

Ett flexibelt sätt att få nytt utrymme

Adapteo erbjuder en kostnadseffektiv lösning där service och underhåll ingår. Ni hyr lokalerna för endast den tid ni behöver, och de kan anpassas under hyresperioden om situationen förändras. Det är till exempel oftast möjligt att utöka både på bredden och höjden på en anpassningsbar byggnad.

Varför ska du välja boende från Adapteo?

Flexibilitet

Flexibilitet är inbyggt i alla våra koncept och gör dig redo för förändring.

Skräddarsytt upplägg

Oavsett om det gäller några månader eller på obestämd tid – du väljer vad som passar bäst.

Högsta kvalitet

Vi tycker att du förtjänar det allra bästa. Därför levererar vi endast högsta kvalitet.

Noggrannhet i minsta detalj

Ni har förmodligen höga krav även om byggnaderna är tillfälliga. Lämna ansvaret åt oss och få tid att ägna er åt det ni kan bäst – er verksamhet.

Så här säger våra kunder

Vilundaparken, som är Upplands Väsbys största idrottsanläggning, har anpassat sig till en utveckling där flera idrottslag ...

Tångvallaskolan i Vellinge kommun är en av de 70-talsskolor som drabbats av fuktskador och nu pågår ...

Flexibel finansiering

Vare sig du har behov av att komplettera en befintlig skola, eller bygga en helt ny, har vi lösningen. Din situation är unik, därför anpassar vi såväl hyresperiod som finansieringsmodell därefter och ser till att du får den optimala lösningen för just din verksamhet.

Med våra flexibla lösningar har du alltid full koll på dina kostnader och kan vara säker på att vi tar hand om förbättringar och underhåll av byggnaden. Vi arbetar cirkulärt, vilket innebär att när du inte längre har behov av förskolan monteras den ned och förflyttas, för att sedan kunna göra nytta någon annanstans.

Vill du veta mer om våra anpassningsbara byggnader för boende?

Vill du prata med en säljare eller få veta mer hur vi kan tillsammans bygga anpassningsbart? Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.