Byggnader anpassade för vård och omsorg

Vård och hälsa

Adapteos anpassningsbara byggnader kan användas både inom vård- och äldreomsorgen. En kommun kan befinna sig i en situation där det finns ett akut behov av extra kapacitet inom äldreomsorgen eller kan det vara att man behöver en helt ny vårdcentral. Men hur det framtida behovet ser ut, det vet man inte med säkerhet. I dessa situationer är att hyra byggnader från Adapteo den perfekta lösningen.

Alla Adapteos anpassningsbara byggnader för sjukvård kan utrustas precis på samma sätt som andra vårdbyggnader. Våra byggnader är säkra, hälsosamma och välkomnande. De hyrs alltid på dina villkor, så länge du behöver.

Vill du veta mer?

Sjukvård

Adapteo skapar funktionella, attraktiva och säkra utrymmen för vårdcentraler. Med vår långa erfarenhet av design ser vi till att alla aspekter av att en välfungerande vårdcentral beaktas. Vårdcentraler i anpassningsbara byggnader kan ha samma möbler och utrustning som vilken annan hälsocentral som helst.

Äldreomsorg

I äldreomsorgen kan det finnas behov av mycket olika typer av utrymmen, allt från normala lägenheter till vårdhem. Våra byggnader kan anpassas till alla slags behov, vilket ger säkra, mysiga och bekväma hem oavsett du är aktiv äldre eller för dem som behöver mer omfattande vård.

Är dina byggnader anpassade för framtiden?

Kontakta gärna oss för råd om ditt byggbehov. Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.