Byggnader anpassade för vård och omsorg från Adapteo

Adapteos anpassningsbara byggnader kan användas både inom vård- och äldreomsorgen. En kommun kan befinna sig i en situation där det finns ett akut behov av extra kapacitet inom äldreomsorgen eller kan det vara att man behöver en helt ny vårdcentral. Men hur det framtida behovet ser ut, det vet man inte med säkerhet. I dessa situationer är att hyra byggnader från Adapteo den perfekta lösningen.

Alla Adapteos anpassningsbara byggnader för sjukvård kan utrustas precis på samma sätt som andra vårdbyggnader. Våra byggnader är säkra, hälsosamma och välkomnande. De hyrs alltid på dina villkor, så länge du behöver.

Anpassningsbara byggnader för sjukvård

Adapteo skapar funktionella, attraktiva och säkra utrymmen för vårdcentraler. Med vår långa erfarenhet av design ser vi till att alla aspekter av att en välfungerande vårdcentral beaktas. Vårdcentraler i anpassningsbara byggnader kan ha samma möbler och utrustning som vilken annan hälsocentral som helst.

Anpassningsbara byggnader för äldreomsorg

I äldreomsorgen kan det finnas behov av mycket olika typer av utrymmen, allt från normala lägenheter till vårdhem. Våra byggnader kan anpassas till alla slags behov, vilket ger säkra, mysiga och bekväma hem oavsett du är aktiv äldre eller för dem som behöver mer omfattande vård.

Läs mer om hur vi har hjälpt våra kunder

1 500 m2 flexibla byggnader bildar grunden för nytt testcenter för covid-19

I kampen mot corona bygger nu Statens Serum Institut nya ”TestCenter Danmark Vest” i Skejby. Man har anlitat Adapteo, som ...

BUP i Borås

Valet av tillfälliga lokaler föll på Adapteo tack vare deras öppna och flexibla inställning till våra ...

Snabb process löste frågan om äldreboende i Laholm

Efter en rekordsnabb process tillsammans med Adapteo har nu Laholms kommun 40 nya vårdplatser till sitt förfogande. Nå...

En flexibel lösning blev perfekt för Öresundskraft

Tack vare skräddarsydda och flexibla byggnader från Adapteo sitter man nu i ett ombonat kontorslandskap som påminner ...

Sollentuna klarar elevökning – tack vare Adapteo

Helenelundsskolan i Sollentuna behövde växa snabbt när 950 elever blev 1100. Tack vare en flexibel lösning ...

Vill du veta mer om våra anpassningsbara byggnader?

Vill du prata med en säljare eller få veta mer hur vi kan tillsammans bygga anpassningsbart? Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.