Byggnader för skolor och förskolor

När du behöver extra utrymme för en skola eller förskola, erbjuder Adapteo den rätta lösningen. Ni får moderna anpassningsbara byggnader som är säkra, sunda och trivsamma. Fördelen med hyresformen är flexibiliteten och förutsägbarheten, de hyrs så länge behoven finns.

På Adapteo är vi stolta över att leverera utbildningsbyggnader till kommuner och privat verksamhet med bra luft, ljus och ljud. Det har vi gjort i mer än 30 år och något vi tänker fortsätta med. Vi vill skapa en bättre plats för lek och lärande och en bra arbetsplats för alla som arbetar inom skolan.

Byggnader för skola

Adapteos skolbyggnader är utformade för att uppfylla kraven på modernt lärande. De är funktionella och yteffektiva men samtidigt ljusa och trivsamma. Flexibiliteten och kombinationsbarheten är stor och kan till exempel innefatta traditionella klassrum, specialiserade klassrum, omklädningsrum, professionellt kök med matsal eller öppet loungeområde.

Byggnader för förskola

Adapteos förskolor är säkra och trygga ställen för ett barn att vistas i. Många års erfarenhet har lärt oss vad som är viktigt och fungerar i en förskolebyggnad, t ex små detaljer som klämskydd och petsäkra kontakter. Vi har också tagit hänsyn till personalen och skapat en lättarbetad och funktionell miljö för både pedagoger och annan skolpersonal.

Läs mer om hur vi har hjälpt våra kunder

Adapteo hjälper Tanum att växa

Tanums kommun växer, och fler invånare betyder växande behov av service. Tack vare ett samarbete med Adapteo ...

Farstaborgs förskola i Gustavsberg

Värmdö är i stark expansion med många nya barnfamiljer och den här förskolan fyller ett stort ...

Adapteo och Sånnaskolan i mål efter femårigt samarbete

2015 upptäcktes mögel i Sånnaskolan i Kristianstad. Efter en tid tog stod det klart att man skulle ...

Sollentuna klarar elevökning – tack vare Adapteo

Helenelundsskolan i Sollentuna behövde växa snabbt när 950 elever blev 1100. Tack vare en flexibel lösning ...

Strömsnässkolan fick ny skolbyggnad under renoveringen

Strax utanför Markaryd, vackert belägen vid ån Lagan, blev det under hösten 2020 dags för den ...

Är dina byggnader anpassade för framtiden?

Vill du prata med en säljare eller få veta mer hur vi kan tillsammans bygga anpassningsbart? Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.