Anpassat för arbete

Kontor

Kontor i takt med tiden

Verksamheter förändras, nya produkter utvecklas och arbetsgrupper skapas. Sådant ställer krav på lokaler som följer med i dynamiken. Ni kanske redan har lokaler, men de är på fel plats, även då är anpassningsbara byggnader en mycket bra lösning tack vare sin flyttbarhet. Med en anpassningsbar lösning behåller medarbetarna närhet till varandra. Byggnaden ställs upp på egen mark och kan dockas till befintliga kontorsbyggnader.

En annan fördel är hyresformen, kapital binds inte upp utan kan inriktas på understödja det som är ännu viktigare.

Vill du veta mer?

Öppet och ljust kontorsutrymme

Ett kontor i en anpassningsbar och flexibel byggnad innebär ljusa och rymliga lokaler med högt i tak och plats för eget skapande eller arbete i grupper. Bra ventilation, med eller utan kyld tilluft, stort ljusinsläpp och funktionella installationer bidrar till en riktigt bra arbetsmiljö.

Med en flexibel kontorslösning från Adapteo finns möjlighet till cellkontor, öppna planlösningar i landskap, eller en kombination av båda.

Att hyra utrymmet ger frihet

Att hyra ger frihet från många skyldigheter och problem, det mesta ingår som service och underhåll.

Med en hyreslösning av de anpassningsbara kontorslokalerna får ni en stark strategisk fördel och maximal handlingsfrihet. Genom att hyra temporära kontor kan ni lätt anpassa kontorsytan och växa och krympa efter behov. Ni hyr kontorslokalerna så länge som det passar och slipper sitta fast i långa hyresavtal eller binda eget kapital i byggnader.

Dagens flyttbara kontor är allt annat än gårdagens tråkiga paviljonger.

Smart teknik och tillval med lågt miljöavtryck

Ni kan få smart teknik enligt vår princip Gröna byggnader som minskar miljöavtrycket och som alternativ finns vattenburen värme. Vi erbjuder många tillval och utrustningspaket som optimerarar verksamhetens krav. Vi har planlösningsalternativ upp till tre våningar och självklart finns hiss. Ni kan välja mellan invändigt trapphus eller trapphustorn vid entrén. Med utvändigt trapphustorn minimeras risken för störande ljud vid förflyttning mellan våningsplanen.

Ett kontor från Adapteo är mer än fyra väggar, golv och tak.

Exempel på lösningar för dina kontorslokaler

Cellkontor

Öppna kontorslandskap

Konferensrum

Reception

Butiksytor

Storkök, pentryn och matsalar

Pausrum

Postsortering

Är dina byggnader anpassade för framtiden?

Kontakta gärna oss för råd om ditt byggbehov. Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.