För dina nuvarande och framtida behov

Anpassningsbara byggnader från Adapteo

Anpassningsförmåga är inbyggt i alla våra koncept. Vi erbjuder kvalitativa och moderna lösningar för användning under kortare eller längre tid. Våra byggnader är baserade på en cirkulär och modulär byggteknik och kan anpassas om dina behov förändras. Oavsett om du vill utöka, renovera, flytta, eller har andra behov, ger anpassningsbara och flexibla byggnader den rätta lösningen – på dina villkor. Med en industriell produktion och genom att fokusera på resurseffektivitet erbjuder vi en mycket kort byggprocess och bidrar till en gemensam hållbar framtid. Det är därför våra byggnader är älskade av både människor och miljö.

Varför ska du välja Adapteo?

  • Flexibilitet

  • Flexibilitet är inbyggt i alla våra koncept och gör dig redo för förändring.

 
  • Skräddarsytt upplägg 

  • Oavsett om det gäller några månader eller på obestämd tid – du väljer vad som passar bäst.

 
  • Högsta kvalitet - alltid

  • Vi tycker att du förtjänar det allra bästa. Därför levererar vi endast högsta kvalitet.  

 

Anpassningsförmågan är vår styrka 

Vi är fast beslutna om att erbjuda attraktiva, hållbara och anpassningsbara byggnadslösningar som passar alla, och vi älskar att göra det i partnerskap. Vi kommer att vägleda och medskapa tillsammans med dig under varje steg på vägen. I allt från att identifiera ditt behov, ansöka om bygglov och göra energival är vi med dig. När din byggnad är på plats ser vi till så att ni trivs och när det är dags att avsluta samarbetet sköts det enkelt.

Våra anpassningsbara byggnader

ATT HYRA 

Är du intresserad av att hyra en byggnad och hur det går till? 

Läs mer  

ATT ÄGA

Är du intresserad av att äga en byggnad och hur det går till 

Läs mer hos Flexator

Vill du höra mer om våra anpassningsbara byggnader?

Vill du prata med en säljare eller få veta mer hur vi kan tillsammans bygga anpassningsbart? Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.