Vård och hälsa

Adapteos moduler kan användas både inom vård- och äldreomsorgen. En kommun kan befinna sig i en situation där det finns ett akut behov av extra kapacitet inom äldreomsorgen eller kan det vara att man behöver en helt ny vårdcentral. Men hur det framtida behovet ser ut, det vet man inte med säkerhet. I dessa situationer är att hyra moduler från Adapteo den perfekta lösningen.

Alla Adapteos modulbyggnader för sjukvård kan utrustas precis som fasta byggnader. Våra byggnader är säkra, hälsosamma och välkomnande. De hyrs alltid på dina villkor, så länge du behöver.

Sjukvård

Adapteo skapar funktionella, attraktiva och säkra utrymmen för vårdcentraler. Med vår långa erfarenhet av design ser vi till att alla aspekter av att en välfungerande vårdcentral beaktas. Vårdcentraler byggda med moduler kan ha samma möbler och utrustning som vid en traditionell och permanent lösning.

Läs mer

Äldreomsorg

I äldreomsorgen kan det finnas behov av mycket olika typer av utrymmen, allt från normala lägenheter till vårdhem. Våra moduler kan anpassas till alla slags behov, vilket ger säkra, mysiga och bekväma hem oavsett du är aktiv äldre eller för dem som behöver mer omfattande vård.

Läs mer

Vi hjälper er

Kontakta oss

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi och ser vad vi kan göra för just er verksamhet