Utbildning

När du behöver extra utrymme för en skola eller förskola, erbjuder Adapteo den rätta lösningen. Ni får moderna byggnader byggda av prefabricerade moduler som är säkra, sunda och trivsamma. Fördelen med hyresformen är flexibiliteten och förutsägbarheten, de hyrs så länge behoven finns.

På Adapteo är vi stolta över att leverera utbildningsbyggnader till kommuner och privat verksamhet med bra luft, ljus och ljud. Det har vi gjort i mer än 30 år och något vi tänker fortsätta med. Vi vill skapa en bättre plats för lek och lärande och en bra arbetsplats för alla som arbetar inom skolan.

Skola

Adapteos skolbyggnader är utformade för att uppfylla kraven på modern lärande. De är funktionella och yteffektiva men samtidigt ljusa och trivsamma Flexibiliteten och kombinationsbarheten är stor och kan t ex innefatta traditionella klassrum, specialiserade klassrum, omklädningsrum, professionellt kök med matsal eller öppet loungeområde.

Läs mer

Förskola

Adapteos förskolor är säkra och trygga ställen för ett barn att vistas i. Många års erfarenhet har lärt oss vad som är viktigt och fungerar, t ex små detaljer som klämskydd och petsäkra kontakter. Vi har också tagit hänsyn till personalen och skapat en lättarbetad och funktionell miljö för både pedagoger och annan skolpersonal.

 

Läs mer

Vi hjälper er

Kontakta oss

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi och ser vad vi kan göra för just er verksamhet