Making room for life

Adapteo på Kvalitetsmässan

Den 21-23 november är det återigen dags för den självklara mötesplatsen för offentlig sektor; Kvalitetsmässan i Göteborg.

Adapteo finns på plats i monter B07:21 och vi vill gärna bjuda in dig som är på plats på mässan att komma förbi oss och prata framtid och anpassningsbara byggnader för förskola, skola, äldreboende och kontor.

Om oss

Adapteo bygger och hyr ut anpassningsbara byggnaderMed en cirkulär och modulär byggteknik kan vi förändra, återanvända, skala upp, skala ner och flytta våra byggnader på ett par veckor. Till skillnad från de statiska lösningar som den traditionella fastighets- och byggindustrin erbjuder så kan våra lösningar anpassas när behoven förändras. 

Adapteos affärsmodell är cirkulär vilket bland annat innebär att byggnaderna kan användas om och om igen, antingen på annan plats eller för ett annat syfte. Vi arbetar hårt med att utveckla det cirkulära och hållbara och är stolta över att ha tilldelats guldmedalj i vårt hållbarhetsarbete av EcoVadis och även över våra ISO-certifieringar inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vi vet att det är svårt att förutse framtida behov och vår gissning är att det kommer att bli ännu svårare framöver. Verksamheter kan behöva bli mindre eller större och Adapteo bygger alltid utifrån flexibilitet, tillgänglighet, kvalitet och skräddarsyr byggnaden efter verksamhetens behov.

Oavsett när eller hur behoven uppstår för er verksamhet framåt så står vi redo att bygga flexibelt och hållbart när ni behöver oss.

Boka möte med oss på mässan?


Vill du boka ett möte med en av våra projektutvecklare/säljare på mässan? Ta gärna kontakt med någon av oss som är på plats:

Andreas Wendt
andreas.wendt@adapteo.com

Tomas Paulsson
tomas.paulsson@adapteo.com

Tommy Lind
tommy.lind@adapteo.com

Calle Gustafsson
calle.gustafsson@adapteo.com

Per Lövgren
per.lovgren@adapteo.com

Vill du hellre att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig inom kort.