Jobb och karriär

Vi bidrar till en bättre framtid

Våra lösningar täcker människors behov under hela livscykeln – från barn i förskolan och människor mitt i karriären till pensionärer och äldre i behov av vård. Vi bidrar till ett fungerande samhälle och genom att ha en medvetenhet om allt vi gör – från klimatkompensation till vårt sociala ansvar – skapar vi en hållbar, resurseffektiv och trygg framtid.

Framåt tillsammans

Vi har ett genuint engagemang i vårt arbete och förenas av en gemensam drivkraft för att överträffa våra kunders förväntningar. Genom att hjälpa varandra och dela idéer och expertis med våra kollegor är vår företagskultur präglad av samarbetsvilja. Det är en tillåtande miljö där alla blir lyssnade på och kan påverka verksamheten.

Vi är ett stabilt företag med en tillväxtinriktning

Vi ser en stor möjlighet att ta en position på en växande marknad – och en förmåga att fortsätta skapa något fantastiskt, allt styrt av en gemensam vision. Att vara ett väletablerat företag ger oss också en extra styrka. Entreprenörsandan gör det möjligt för oss att vara innovativa, utmanande och redo att söka nya vägar – alltid med våra kunders bästa som mål.

Vi gillar flexibilitet

Flexibilitet betyder mycket för oss. Det är inte bara kärnan i vår affärsidé. Vi arbetar flexibelt, är framåtriktade och öppna för att lära nytt – ständigt anpassar vi oss till våra kunders behov och världen runt omkring oss.

Nyckelbeteende

01

Proaktiva

För att ligga steget före blickar vi ständigt framåt och är öppna för att lära nya saker. Vi är aktiva, lösningsorienterade och vill bidra till utvecklingen av vårt företag. Att försöka överträffa våra kunders förväntningar är ett mål som triggar oss.

02

Samarbetsvilliga

Vi har ett gemensamt förhållningssätt till vad som är Adapteos uppdrag och arbetar som ett team. Vi är har en öppen attityd, stöttar varandra och delar kompetens mellan oss.

03

Engagerade

Vi har en positiv grundinställning och är passionerade och trygga i våra respektive roller. Vi är transparenta och ärliga. Tillsammans tar vi ansvar för att nå våra mål och skapa framgång.

Lediga tjänster

Vi hjälper er

Kontakta oss

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi och ser vad vi kan göra för just er verksamhet