Vi lever som vi lär

1315567

Leva som man lär är ju ett utryck och det måste vi få påstå att vi gör. Detta då våra kontor i Västerås och Upplands Väsby är byggda av våra egna moduler.

Upplands Väsby:

F2B1901x_1920x1080

”Det som man först tänker på är luftigheten. De generösa utrymmena och att det är väldigt ljust. Det är tyst då de stora glasytorna stänger ute trafikljud och andra ljud på ett mycket bra sätt. Luftkvaliten är mycket bra, vi har komfortkyla som slås på automatiskt när det finns kylbehov. Luftkylan tillsammans med de utvändiga solscreenerna gör att det alltid är bra arbetsklimat inomhus. Solscreenerna gör att kylbehovet blir mindre vilket ju är bra för vår miljö.”

Håkan Waltgård, Senior Purchaser, Adapteo AB

Fakta om kontoret

  • Modultyp: Nova
  • Antalet moduler: 14
  • Yta: 784 m²

Västerås:

SE_office_interior1

”Vi är både stolta och glada att få arbeta i våra C90 moduler i Västerås. Byggnaden är i två plan och i det nedre planet inryms kontor och personalutrymmen med modern design och teknik. Det övre planet är inrett med bl a ett konferensrum för ca 20 personer samt gästkontor. Den energieffektiva byggnaden som har prestanda motsvarande nyproduktion har kompletteras med solcellspaneler som ytterligare bidrar till ett minskat miljöavtryck. Vår intention är att alltid stå i framkant med den senaste tekniken och innovationerna. Det är ofta vi får kommentarer från besökande om den trivsamma miljön ”Är detta verkligen flyttbara lokaler?”

Reijo Nygård, Fleetchef, Adapteo AB

Fakta om kontoret

  • Modultyp: C90
  • Antalet moduler: 11
  • Yta: 328 m²