Vi lever som vi lär

1315567

Leva som man lär är ju ett uttryck och det måste vi få påstå att vi gör. Detta då vårat kontor i Västerås är byggt med våra egna anpassningsbara enheter.

Västerås:

SE_office_interior1

”Vi är både stolta och glada att få arbeta i våra egna byggnader. Byggnaden är i två plan och i det nedre planet inryms kontor och personalutrymmen med modern design och teknik. Det övre planet är inrett med bl a ett konferensrum för ca 20 personer samt gästkontor. Den energieffektiva byggnaden som har prestanda motsvarande nyproduktion har kompletteras med solcellspaneler som ytterligare bidrar till ett minskat miljöavtryck. Vår intention är att alltid stå i framkant med den senaste tekniken och innovationerna. Det är ofta vi får kommentarer från besökande om den trivsamma miljön ”Är detta verkligen flyttbara lokaler?”

Marie Andersson, Gruppchef / Projektkoordinator, Adapteo AB

Fakta om kontoret

  • Modultyp: C90
  • Antalet moduler: 11
  • Yta: 328 m²

Adapteo insights.

Hållbarhet som grundpelare

Hållbarhet är en grundpelare i vår produkt- och vår cirkulära affärsmodell som bygger på att ...

Snabb process löste frågan om äldreboende i Laholm

Efter en rekordsnabb process tillsammans med Adapteo har nu Laholms kommun 40 nya vårdplatser till sitt förfogande. Nå...