SE_story_Sandvik

Sandvik i Svedala

Hos Sandvik i Svedala vårdar man de K-märkta gamla lokalerna ömt, men har även satsat på att samla administrationen runt produktionsavdelningen i NOVA-moduler från Adapteo. Allt för att skapa bättre arbetsflöde och öka trivseln hos personalen.

För ungefär 10 år sedan var expansionen våldsam hos Sandvik. Företaget gick strålande och det gällde att snabbt klara av den plötsliga volymökningen. Då hette lösningen byggbodar, vilket i det långa loppet knappast var optimalt – varken för arbetsmiljön eller ekonomin. För att skapa en långsiktig lösning hyrde man modulsystemet RYMD från Adapteo. 2018 tog man ytterligare ett kliv framåt och utökade med modulsystemet NOVA, som är marknadens rymligaste och modernaste i sitt slag.

De här lokalerna innehåller väldigt mycket kvalitet. Tack vare att de kan skräddarsys i så hög grad skapas helt automatiskt inkludering i vardagen vilket förbättrar kommunikationen

Per-Olow Karlsson, Fastighetschef Sandvik

Fakta om projektet:

  • Modultyp: NOVA
  • Användningsområde: Kontor
  • Kund: Sandvik
  • Plats: Svedala

Vill du veta mer om våra anpassningsbara byggnader?

Vill du prata med en säljare eller få veta mer hur vi kan tillsammans bygga anpassningsbart? Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.