Modulhus för vård och hälsa från Adapteo

Bygg vårdlokaler som rymmer sjukvård i världsklass

Adapteos anpassningsbara modulhus kan fungera för vilken vårdinriktning som helst, komplett med läkarkontor, tandläkare, laboratorium eller barnavårdsklinik för att nämna några exempel. Även om lösningen används för tillfälliga ändamål är inredningen av byggnaderna lika funktionell och välutrustad som i vilken byggnad som helst inom vården.

Ett flexibelt och snabbt sätt att få mer utrymme för kommunala tjänster

Att ha vårdcentraler i anpassningsbara byggnader är en perfekt lösning när det finns ett snabbt behov av högkvalitativt utrymme. Det tar flera år att bygga en fast byggnad, medan en byggnad av moduler tar mindre än ett år.

Vårdcentraler i Adapteos byggnader anpassas lätt till förändrade behov, även under hyresperioden. På detta sätt kan kommunen till exempel lägga till yta och erbjuda sina andra tjänster på samma plats som sin vårdcentral.

Expandera eller anpassa efter situation

Flexibla modulhus från Adapteo är lätta att anpassa efter önskemål. Ytor kan ökas för att ta hand om plötslig inflyttning, anpassas för en omorganisation eller förändras i takt med att utnyttjandet ändras.
Adapteos byggnader kan hyras från en enda dag eller upp till flera år. Den genomsnittliga hyresperioden cirka 1-5 år, men längre hyresperioder blir alltmer populära.

Vi vet hur man bygger en bra vårdcentral

Vårt mål är att alltid skapa funktionella, attraktiva och säkra utrymmen för vården. Vi utnyttjar vår erfarenhet av design och ser till att alla aspekter av att en välfungerande vårdcentral beaktas.

En viktig aspekt att tänka på är planeringen, dvs hur byggnaden ska byggas. Till exempel ser vi till att barnkliniken alltid ligger i sin egen vinge, med egen ingång, så att barn och småbarn som går in i kliniken inte behöver passera genom andra lokaler.

Tillval och anpassningar för er vårdverksamhet

Kontorsrum

Laboratorium

Omklädningsrum

Pausrum

Skapa dina idéer med Adapteo Draw

Adapteo Draw är ett enkelt onlineverktyg för att designa det utrymme du behöver. Dra och släpp enheterna för att skapa en hel byggnad och inred den sedan med de möbler du vill ha.

Vill du höra mer om våra anpassningsbara byggnader för vård och hälsa?

Vill du prata med en säljare eller få veta mer hur vi kan tillsammans bygga anpassningsbart? Vi vill samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.