Byggmodul Adapteo C40

Möjligheternas modulsystem

Trygg, flexibel och gedigen. Det är ord som beskriver vårt C40-system. Med systemet får ni funktionella och trivsamma ytor för skolor, förskolor eller kontor.
C40 finns i två varianter: C40 och C40 grön.

C40 är bland det bästa på marknaden med hänsyn till byggkvalitet. Systemet är anpassat för vårt nordiska klimat – det är välisolerat och har en klassisk trähuskonstruktion. Den generösa takhöjden på 2,7 meter gör rummen ljusa och luftiga. Systemets många möjligheter till anpassningar ger flexibilitet. För matservering erbjuder vi till exempel en användbar storkökslösning. En annan fördel är att gavelmonterade separata trapphus ger smidig invändig kommunikation utan att störa pågående verksamheter. Även hiss kan installeras.

Luften hålls behaglig med effektiv ventilation med flera aggregatskapaciteter, som vid behov kan kompletteras med kyld tilluft. Uppvärmning kan ske med vattenburet radiatorsystem – ett miljöanpassat system som är lätt att ansluta till valfri värmekälla. Det kan vara fjärrvärmenätet, värmepump, eller kanske en biobränslepanna. Det är det vi kallar C40 grön. Även termostatstyrd direktverkande el finns i modulen. Nätverk dras smidigt i fönsterbänkskanalerna.

Teknisk data

Area: 27 – 44 m2

Längd: 9002 mm, 11002 mm

Bredd: 2980 mm, 3980 mm

Höjd: 3465mm

Invändig takhöjd: 2700 mm

Vikt: 4,5 – 9 ton

moduler_overblik_c40

Vill du veta mer om vår C40 byggnad?

Är du intresserad av att prata med en säljare om vilka möjligheter det finns med våra C40 byggnader? Vi vill gärna samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för dina specifika önskemål.