Sjukvård

Plats för omsorg

Som vilken vårdinriktning som helst

Adapteos modulbyggnader kan fungera som vilken vårdinriktning som helst, komplett med läkarkontor, tandläkare, laboratorium och moderskapsklinik. Även om modullösningar användas för tillfälliga ändamål är inredningen av byggnaderna lika funktionella och välutrustade som permanenta byggnader inom vården.

Ett flexibelt och snabbt sätt att få mer utrymme för kommunala tjänster

Att bygga vårdcentraler av moduler är en perfekt lösning när det finns ett snabbt behov av högkvalitativt utrymme. Det tar flera år att bygga en fast byggnad, medan en byggnad av moduler tar mindre än ett år.

Vårdcentraler av moduler anpassas lätt till förändrade behov, även under hyresperioden. På detta sätt kan kommunen till exempel lägga till yta och erbjuda sina andra tjänster på samma plats som sin vårdcentral.

Expandera eller anpassa efter situation

Flyttbara lokaler från Adapteo är lätta att anpassa efter önskemål. Ytor kan ökas för att ta hand om plötslig inflyttning, anpassas för en omorganisation eller förändras i takt med att utnyttjandet ändras.
Adapteos modulbyggnader kan hyras från en enda dag, upp till 10 år. Den genomsnittliga hyresperioden cirka 1-5 år, men längre hyresperioder blir alltmer populära.

Vi vet hur man bygger en bra vårdcentral

Vårt mål är att alltid skapa funktionella, attraktiva och säkra utrymmen för vården. Vi utnyttjar vår erfarenhet av design och ser till att alla aspekter av att en välfungerande vårdcentral beaktas.

En viktig aspekt att tänka på är planeringen, dvs hur byggnaden ska byggas. Till exempel ser vi till att barnkliniken alltid ligger i sin egen vinge, med egen ingång, så att barn och småbarn som går in i kliniken inte behöver passera genom andra lokaler.

MODULER FÖR SJUKVÅRD

C20

Prisvärd och yteffektiv…

Läs mer

C40/C40 grön

Möjligheternas modulsystem…

Läs mer

C90

Den senaste modulserien…

Läs mer

KUBIK

Ett mångsidigt modulsystem…

Läs mer

Kök och matsal

Funktionella kökslösningar…

Läs mer

Tillval och anpassningar för er vårdverksamhet

Väntrum
Reception
Undersökningsrum
Laboratorium
Omklädningsrum
Pausrum
Kontor
Personalrum

Skapa dina idéer med Adapteo Draw

Adapteo Draw är ett enkelt onlineverktyg för att designa det utrymme du behöver. Dra och släpp modulerna för att skapa en hel byggnad och inred den sedan med de möbler du vill ha.

Prova att skapa med Adapteo Draw