Kontor

Plats för arbete

Kontor i takt med tiden

Verksamheter förändras, nya produkter utvecklas och arbetsgrupper skapas. Sådant ställer krav på lokaler som följer med i dynamiken. Ni kanske redan har lokaler men de är på fel plats, även då är modulbaserade lokaler en mycket bra lösning tack vare sin flyttbarhet. Med ett modulkontor behåller medarbetarna närhet till varandra. De tillfälliga lokalerna utgörs av moderna moduler och paviljonger som ställs upp på egen mark och kan dockas till befintliga kontorsbyggnader.

En annan fördel är hyresformen, kapital binds inte upp utan kan inriktas på understödja det som är ännu viktigare.

Öppet och ljust kontorsutrymme

Ett kontor byggt av prefabricerade moduler betyder inte att man sitter i en trång kub. Tvärtom, det innebär ljusa och rymliga lokaler med högt i tak och plats för eget skapande eller arbete i grupper. Bra ventilation, med eller utan kyld tilluft, stort ljusinsläpp och funktionella installationer bidrar till en riktigt bra arbetsmiljö.

Med en kontorslösning från Adapteo finns möjlighet till cellkontor, öppna planlösningar i landskap, eller en kombination av båda.

Att hyra utrymmet ger frihet

Att hyra ger frihet från många skyldigheter och problem, det mesta ingår som service och underhåll.

Med våra temporära kontorslokaler får ni en stark strategisk fördel och maximal handlingsfrihet. Genom att hyra tillfälliga kontor kan ni lätt anpassa kontorsytan och växa och krympa efter behov. Ni hyr kontorslokalerna så länge som det passar och slipper sitta fast i långa hyresavtal eller binda eget kapital i byggnader.

Dagens flyttbara kontor är allt annat än gårdagens tråkiga paviljonger.

Smart teknik och tillval med lågt miljöavtryck

Ni kan få smart teknik enligt vår princip Grön Modul som minskar miljöavtrycket och som alternativ finns vattenburen värme. Vi erbjuder många tillval och utrustningspaket som optimerarar verksamhetens krav. Vi har planlösningsalternativ upp till tre våningar och självklart finns hiss. Ni kan välja mellan invändigt trapphus eller trapphustorn vid entrén. Med utvändigt trapphustorn minimeras risken för störande ljud vid förflyttning mellan våningsplanen.

Ett kontor från Adapteo är mer än fyra väggar, golv och tak.

Moduler för kontor

C10

Den kostnadseffektiva modulen…

Läs mer

C20

Prisvärd och yteffektiv…

Läs mer

C40/C40 grön

Möjligheternas modulsystem…

Läs mer

C90

Den senaste modulserien…

Läs mer

KUBIK

Ett mångsidigt modulsystem…

Läs mer

Kök och matsal

Funktionella kökslösningar…

Läs mer

Tillval och anpassningar för ert företags verksamhet

Entré- och kapprum
Kontor
Konferensrum
Reception
Personalrum
Pausrum

Skapa dina idéer med Adapteo Draw

Adapteo Draw är ett enkelt onlineverktyg för att designa det utrymme du behöver. Dra och släpp modulerna för att skapa en hel byggnad och inred den sedan med de möbler du vill ha.

Prova att skapa med Adapteo Draw