Äldreomsorg

Plats för omtanke

Plats för måltider, umgänge och sömn - och allt annat som hör livet till

Adapteo erbjuder lokaler för vård- och omsorgsboende. Moduler för äldreomsorg omfattar både vanliga bostäder och anpassade bostäder för äldre med särskilda behov.

Traditionella lägenheter för självständigt boende

För äldre människor som är i god hälsa och kan leva självständigt hemma, erbjuder Adapteo bostadshus med mysiga lägenheter. De kan till exempel omfatta enskilda lägenheter eller rum med gemensam korridor, läkare och sjuksköterskor, bekväma matsalar och gemensamma utrymmen för hantverk, motion och musik.
När invånarna behöver mer omsorg, men fortfarande kan leva självständigt, kan byggnaderna anpassas till att omfatta utrymmen för vårdpersonal. Kontor, personalrum, omklädningsrum och kök som kan planeras in i byggnaden.

 

Hög tillgänglighet

Lägenhetsbyggnaderna och vårdhemmen kan byggas upp till 3 våningar. För att göra byggnaderna tillgängliga finns det hissar och ramper som uppfyller alla tillgänglighetsstandarder.
Längs korridorerna kan extra räcken läggas till för extra stöd. För att undvika att glida och falla, är det inre golvbeläggningen slät och har en slitstark vinyl.

Säkerhet för boende och personal

I omsorgsboende som behandlar patienter med minnesstörningar är det viktigt att skapa en säker miljö för både boende och personal. Välplanerad tillträdeskontroll, elektroniska och automatiska låssystem och utrymningsdörrar säkerställer ett säkert och smidigt vardagsliv.

Förutom låssystem och åtkomstkontroll uppfyller Adapteos byggnader alla brandbestämmelser och krav.

MODULER FÖR ÄLDREOMSORG

C10

Den kostnadseffektiva modulen…

Läs mer

C90

Den senaste modulserien…

Läs mer

Kök och matsal

Funktionella kökslösningar…

Läs mer

Tillval och anpassningar för er verksamhet inom äldreomsorgen

Lägenheter och rum för boende
Bad och tvättmöjligheter
Sjukvård
Kök- och matsal
Kontor
Pausrum
Gemensamma ytor
Reception

Skapa dina idéer med Adapteo Draw

Adapteo Draw är ett enkelt onlineverktyg för att designa det utrymme du behöver. Dra och släpp modulerna för att skapa en hel byggnad och inred den sedan med de möbler du vill ha.

Prova att skapa med Adapteo Draw